Administrație

Plaja Grigorescu este pregătită pentru clujeni. Dan Tarcea, viceprimarul Clujului: „Această plajă a fost redată comunității”

3.000 mp din plaja Grigorescu au fost curățate și amenajați pentru a fi redată clujenilor.

Plaja Grigorescu este pregătită pentru clujeni | Foto: Dan Ștefan Tarcea - Facebook Plaja Grigorescu este pregătită pentru clujeni | Foto: Dan Ștefan Tarcea - Facebook

 

 


3.000 mp din plaja Grigorescu au fost curățate și amenajați pentru a fi redată clujenilor. Nisipul a fost nivelat și pregătit pentru cei care doresc să facă plajă sau să se răcorească pe malul Someșului.

 


Anunțul a fost făcut de Dan Tarcea, viceprimarul Clujului.

„Plaja Grigorescu este pregătită pentru clujeni!
3.000 mp de plajă au fost curățați și amenajați în această dimineață pentru a fi redată clujenilor. Nisipul a fost nivelat și pregătit pentru cei care doresc să facă plajă sau să se răcorească pe malul Someșului. Plaja urbană Grigorescu face parte din proiectul amplu de reamenajare și revitalizare a malurilor Someșului, realizat cu fonduri europene și bazat pe un concurs internațional de soluții de arhitectură. Această plajă, loc de tradiție pentru clujenii de zeci de ani, a fost redată comunității ca spațiu pentru recreere și socializare.”, a declarat Dan Tarcea.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bazinul Olimpic din Grigorescu, redeschis pentru public. Care este programul de funcționare. (P)

Amendă USTURĂTOARE pentru o simplă pietricică de pe plajă? Află de ce!

abonare newsletter