Economie

Piața de mobilă revine pe creștere într-o piața estimată la 900 milioane de euro!

<p /><strong /><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/13/mobila.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Scăderea consumului populației în anii anteriori și-a pus amprenta asupra producătorilor de mobilă a caror încasări au scazut semnificativ în anii de criză. Totuși, 2012 se anunță anul revenirii pe profit pentru marii producători de mobilă, semn ca bugetele alocate de români pentru renovare s-au dezghețat.

Aurica Sereny, președintele Asociației Producătorilor de Mobilă din Romania (APMR), declara în cadrul unei conferințe de specialitate că valoarea pieței de mobilă va trece de un miliard de euro, la sfârșitul anului 2012. Semnale pozitive am văzut și din partea unor mari producători locali care s-au extins prin deschiderea unor showroom-uri în care investițiile s-au ridicat la ordinea sutelor de mii de euro.


Pe lângă export, pentru această toamnă producătorii și revânzătorii mizează pe segmente de produse precum accesoriile sau decorațiunile de mici dimensiuni.

Pentru a fi inspirați în alegerea acestor produse, dar și a mobilierului de mari dimensiuni, recomandarea noastră e să apelați la un designer specializat în decorațiunile interioare. Acesta vă poate oferi soluții începând de la culorile alese pentru fiecare cameră a locuinței până la electrocasnicele necesare. Un astfel de designer vă poate oferi soluții în cadrul celei de-a treia ediții a Târgului de Mobilă, Decorațiuni și Accesorii DECOSHOW.


DecoShow se desfășoară în perioada 28-30 septembrie 2012 în cadrul centrului comercial Polus Center și reunește expozanți din toată aria de mobilier și decorațiuni, începând de la mobilier din lemn masiv, MDF sau pal continuând cu producători de saltele, obiecte sanitare, covoare sau mochete și până la decorațiuni mici sau obiecte de iluminat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter