Electric Castle

O nouă provocare pentru festivalieri. Sesiune de karaoke pentru un abonament pe viață la Electric Castle.

Electric Castle a lansat o nouă provocare pentru festivalieri. Aceștia trebuie să cânte în față la Iulius Mall Cluj pentru a câștiga un abonament pe viață la festival.

Nouă provocare pentru festivalieri| Foto: Electric Castle - Facebook Nouă provocare pentru festivalieri| Foto: Electric Castle - Facebook

 

 


După ce organizatorii Electric Castle au oferit abonamente pe viață la festival celora care muls o vacă, alți 5 festivalieri au șansa să câștige un abonament pe viață și 5 bilete la ediția din acest an.

 


 

„Provocare Karaoke. Pe 1 iulie, de la 10:00 până la 22:00, mergeți la intrarea în Iulius Mall Cluj-Napoca și faceți cea mai bună performanță. Nu se aude nici un sunet, așa că faceți-l cringe. Urmați versurile care apar pe ecran la fiecare 3 minute. Înregistrați-vă, încărcați-o pe story folosind eticheta noastră și încercați să câștigați unul dintre cele 5 abonamente GA pentru EC10. Un câștigător norocos primește un abonament pe viață. Iată melodiile pe care le vei putea cânta:
Chase & Status - Baddadan
Delia - Otelu’ Galati
QOTSA - Make it with chu
BMTH - Can you feel my heart
REMA - Calm down
Sean Paul - Temperature”, au transmis organizatorii.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O nouă provocare, lansată de Electric Castle. Cei care mulg o vacă în Bonțida câștigă abonament pe viață la festival.

O experiență de festival sustenabilă la Electric Castle 2024. Organizatorii își doresc să reducă semnificativ cantitatea de deșeuri din sticle de plastic.

Ultimele Stiri
abonare newsletter