Electric Castle

Muzica metal n-a murit! Rockerii „și-au făcut de cap” la scena Hangar. Frații Max și Igor Cavalera, fondatorii Sepultura, show memorabil la Electric Castle. FOTO/VIDEO

Călătorie în timp pentru fanii metal la Electric Castle. Joi noaptea, scena Hangar a fost martora unui concert memorabil avându-i în prim plan pe frații Max și Igor Cavalera, fondatorii Sepultura. Pentru prima dată la Bonțida, cei doi au demonstrat că muzica de calitate nu are vârstă.

Cavalera, concert la Electric Castle Cavalera, concert la Electric Castle

 

Pentru cei care își iau energia din rock, aventura muzicală de la Electric Castle a trecut prin „metale grele” alături de frații Max și Igor Cavalera, fondatorii Sepultura, ce au reînregistrat două dintre albumele „clasice” ale trupei și le-au prezenta live, într-o formulă nouă pentru prima dată la festivalul de la Bonțida.


monitorulcj.ro vă oferă zilnic cele mai noi informații despre festivalul Electric Castle. Consultă secțiunea „Electric Castle” de pe monitorulcj.ro ca să fii la curent cu toate noutățile legate de festival.

Fanii au avut parte de un concert intens, care a celebrat spiritul metalului în toată gloria sa.


Max Cavalera la Electric Castle. Foto: monitorulcj.ro

Frații Max și Igor Cavalera au fost în centrul unor trupe legendare, precum Sepultura și Soulfly.

Cavalera în concert la Electric Castle 2024. Foto: monitorulcj.ro

Pe piese precum „Mayhem”, „Warriors Of Death”, „Morbid visions”, „Territory”, „Refuse/Resist” cei mai înrăiți fani au făcut mosh pit (un stil de dans în care participanții se împing sau se lovesc unul de celălalt – n.r.), au dat din cap până la epuizare și au cântat la unison cu trupa. 


Cavalera a cântat o oră la scena Hangar. Foto: monitorulcj.ro

Chiar dacă Max Cavalera nu a conversat prea mult cu publicul, la finalul concertului le-a mulțumit în limba română fanilor prezenți la scena Hangar. „Mulțumesc”, le-a transmis Max, care alături de trupă s-a retras în backstage în aplauzele fanilor care au cerut insistent să se întoarcă pe scenă, lucru care nu s-a mai întâmplat.

Max Cavalera, neobosit și mereu în priză la Electric Castle. Foto: monitorulcj.ro

Max și Igor Cavalera sunt figuri emblematice în peisajul muzicii metal, cunoscuți pentru carierele lor impresionante și pentru influența lor durabilă asupra genului. Împreună și separat, cei doi au fost în centrul unor trupe legendare, precum Sepultura și Soulfly, și au contribuit la definirea sunetului metalului extrem.


Max și Igor au fondat împreună trupa Sepultura în 1984, alături de prietenii lor de la școală. Înființarea trupei a marcat începutul unei călătorii muzicale remarcabile pentru cei doi frați. Cu Max în rolul de vocalist și chitarist și Igor în rolul de baterist, Sepultura a devenit rapid una dintre cele mai influente trupe de thrash metal din lume. Însă, în ciuda succesului trupei, conflicte interne au dus la plecarea lui Max în 1996.

După despărțirea de Sepultura, Max și-a continuat cariera muzicală cu trupa Soulfly, în timp ce Igor a rămas în Sepultura până în 2006. Ulterior, cei doi frați s-au reunit pentru a forma Cavalera Conspiracy în 2007, reînnodând legătura muzicală care i-a definit timp de atâția ani.


Publicul a fost în delir la concertul Cavalera. Foto: monitorulcj.ro

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Delia a deschis oficial ediția cu numărul 10 Electric Castle, pe scena principală! FOTO/VIDEO

POZA ZILEI. Fulger spectaculos, surprins la festivalul Electric Castle din Bonțida.

Electric Castle 2024. Peste 34.000 de participanţi în prima zi de festival.

Ultimele Stiri
abonare newsletter