Electric Castle

Justin Timberlake la Electric Castle 2025? Clujul și Bucureștiul s-au umplut cu afișe cu melodiile lui. FOTO

Justin Timbarlake ar putea concerta în România, la Electric Castle 2025. Clujul și Bucureștiul au fost împânzite de afișe cu melodiile lui.

Justin Timberlake la Electric Castle 2025?| Foto: Bianca PREDA - monitorulcj.ro Justin Timberlake la Electric Castle 2025?| Foto: Bianca PREDA - monitorulcj.ro

 

 


Ediţia cu numărul 11 a festivalului Electric Castle va avea loc între 16 – 20 iulie 2025


Superstarul Justin Timberlake ar putea veni la Cluj, la Electric Castle 2025. Mai multe afișe cu versuri din piesele artistului internațional au fost văzute prin Cluj-Napoca și București.


Afișe cu piesele lui Justin Timberlake în Cluj-Napoca | Foto: Bianca PREDA - monitorulcj.ro
Afișe cu piesele lui Justin Timberlake în București | Foto: @buttercup9372- TikTok

Artistul are toate șansele să ajungă și în România, la Cluj, deoarece este în plin turneu mondial, „The Forget Tomorrow World Tour”, care va ajunge în Europa în primăvara anului viitor. Ar fi pentru prima dată când superstarul american va concerta în România.

CITEȘTE ȘI:
EXCLUSIV. Cine este Norbert, tânărul care a urcat pe scena Electric Castle alături de Bring Me The Horizon. Mii de festivalieri l-au aplaudat. VIDEO

Omul de radio Gabriel Fereșteanu de la ProFM susține cu tărie că Timberlake va veni la Electric Castle 2025. 


„Vine Justin Timberlake în România, știe deja tot internetul treaba asta. Toată lumea vorbește despre asta. Vă zic că vine la Electric Castle. O strategie impecabilă pentru Electric Castle, care a împânzit Clujul cu afișe din astea. Foarte multă lume a speculat despre faptul că ar veni la Untold, mai ales pentru că o să fie o ediție aniversară. Vă pot confirma 100% că nu este vorba despre Untold și 90% că este vorba despre Electric Castle”, a spus Fereșteanu pe TikTok.

Anunțul oficial cu primul headliner la EC11 va fi făcut marți, la Pro Tv, de la ora 19:00.


274.000 de persoane s-au bucurat de EC10

Electric Castle a încheiat cea de-a 10 ediție cu cel mai mare număr de participanți din istoria sa: festivalul a atras, anul acesta, 274.000 de participanți, consolidându-și reputația ca unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică din România.

A fost un final spectaculos pentru o ediție trăită la maxim. Superstarul internațional Sean Paul a convins publicul că toate hit-urile adunate în cei peste 30 de ani de carieră sunt la fel de actuale si azi, în timp ce enigmatica Sevdaliza a captivat audiența cu amestecul ei unic de sunete electronice și experimentale. 


Poate cea mai iubită trupă românească, Subcarpați, a făcut ca mulțimea să danseze până la ultimul minut în fața scenei principale. După un moment surpriză în timpul zilei, când au avut un concert spontan sub stejarul de lângă castel, Palaye Royale au umplut până la refuz spațiul din Hangar, o probă în plus că, în Electric Castle, rock-ul e la el acasă. În cele 5 zile de festival, peste 200 de artiști au evoluat pe cele 10 scene din Electric Castle.

CITEȘTE ȘI:
Electric Castle a ajuns la final. 274.000 de persoane s-au bucurat de cele 5 zile de festival.

„Electric Castle a fost și continuă să fie mai mult decât un festival de muzică. Este despre crearea unei comunități și a unei experiențe care rezonează cu oamenii mult timp după ce festivalul se încheie. Suntem recunoscători tuturor artiștilor care au făcut eforturi enorme să ajungă în fața publicului, în ciuda a zeci de ore în care au stat blocați în aeroporturi, participanților care ne-au înțeles eforturile și partenerilor care au făcut ca ediția din acest an să fie atât de specială”, spune Tudor Costinaș, director comunicare Electric Castle. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Așteptarea a luat sfârșit! Electric Castle 2025 va avea loc între 16 – 20 iulie.

Electric Castle 2024 a fost cu „de toate”: „Este un loc unde furtunile aduc doar zâmbete”

Ultimele Stiri
abonare newsletter