Externe

Halucinant! Un bărbat și-a ucis soția pentru că nu mai avea bani să-i plătească tratamentul medical

Un bărbat și-a ucis soția pentru că nu mai avea bani să-i plătească tratamentul medical.

Halucinant! Un bărbat și-a ucis soția pentru că nu mai avea bani să-i plătească tratamentul medical. Sursă foto: Pixabay.com Halucinant! Un bărbat și-a ucis soția pentru că nu mai avea bani să-i plătească tratamentul medical. Sursă foto: Pixabay.com

 

 


Un bărbat din statul Missouri, SUA, și-a sugrumat soția într-un pat de spital pentru că nu mai avea bani să plătească pentru tratamentul ei de dializă renală. 

Soțul ei și-a însoțit soția la un spital pentru ca aceasta să poată primi un nou dispozitiv medical care să-i permită să continue să facă dializă renală. Bărbatul a sugrumat-o, acoperindu-i gura și nasul, în timp ce era culcată în pat, scrie The Guardian, citat de Digi24.ro. 


Bărbatul a părăsit spitalul după ce și-a ucis soția, dar s-a întors când medicii au găsit-o fără suflare. Bărbatul și-a mărturisit fapta, el fiind arestat și dus la departamentul de poliție pentru a fi audiat.

El a recunoscut, de asemenea, că a încercat anterior să-și ucidă soția de două ori, potrivit declarației poliției. O presupusă încercare – la o unitate de reabilitare medicală – a fost zădărnicită când ea s-a trezit la un moment nepotrivit pentru el. Cealaltă încercare, la spital, i-a fost anulată pentru că medicii au conectat-o ​​la mai multe monitoare, ar fi spus el poliției.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un copil recunoaște o crimă nerezolvată până acum: „L-am ucis pe acel om când aveam 7 ani”

Crimă cumplită. Și-ar fi aruncat soția de pe balcon și s-a uitat la ea cum moare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter