Externe

„Scene din filme de groază". Incident major în Anglia, copii printre victime - VIDEO

Cel puțin opt persoane au fost înjunghiate și duse la spital, unele la o unitate sanitară pentru copii, în Southport, Anglia.

Cel puțin 8 persoane au fost înjunghiate în Anglia. Foto: captură Youtube / GBNews Cel puțin 8 persoane au fost înjunghiate în Anglia. Foto: captură Youtube / GBNews

 

 


Poliția a declarat că a fost confiscat un cuțit și că un bărbat a fost reținut, dar a îndemnat publicul să evite zona de lângă Hart Street - deoarece un localnic a descris scena ca fiind ca un „film de groază”.

 


Potrivit Ambulanței, cel puțin opt persoane au fost înjunghiate.

Spitalul de copii Alder Hey a declarat, de asemenea, un incident major. Spitalul spune că urgența sa e extrem de ocupată și a îndemnat părinții să își aducă copiii acolo doar dacă este urgent.


Horror în plină zi: Multiple înjunghieri în Anglia, spitalul de copii în alertă

Ministrul de interne Yvette Cooper a declarat că este „profund îngrijorată” de „incidentul foarte grav” din Southport.

CITEȘTE ȘI:
Atac șocant în inima Parisului! Un polițist înjunghiat cu doar câteva zile înainte de Jocurile Olimpice - VIDEO

Într-o postare pe X, ea a spus: „Toate gândurile mele sunt alături de familiile și apropiații celor implicți. „Am vorbit cu comisarul pentru poliție și infracțiuni din Merseyside pentru a transmite sprijinul deplin al poliției și mulțumiri serviciilor de urgență care au răspuns.”


Proprietarul unei afaceri, care a sunat la poliție, a declarat că incidentul a fost ca o „scenă dintr-un film de groază”, relatează Sky News.

Masacru în Southport: Scene ca într-un film de groază, copii printre victime

„Mamele vin aici și țipă”, a spus el. „Este ca o scenă dintr-un film de groază. Este ca ceva din America, nu ca însoritul Southport”.


„Suntem cu toții absolut îngroziți, panicați și bolnavi de îngrijorare - toată lumea încearcă să ia legătura cu oricine cunoaște în zonă. Nu știu cum se poate întâmpla așa ceva luni la prânz”, a spus o localnică.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tragedie în Croația: 5 morți după un atac armat într-un azil de bătrâni - VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter