FLOREȘTI

Florești, prima comună din România care va beneficia de metrou. Primarul Bogdan Pivariu: „Este un moment istoric!”

Moment istoric pentru Florești, care devine prima comună ce va beneficia de metrou. Potrivit primarului Bogdan Pivariu, începerea lucrărilor la metrou reprezintă „un nou pas pentru dezvoltarea regiunii”.

Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești: „Începerea lucrărilor la metrou reprezintă un moment istoric! Floreștiul este prima comună din țară ce va beneficia de metrou”/Foto: monitorulcj.ro Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești: „Începerea lucrărilor la metrou reprezintă un moment istoric! Floreștiul este prima comună din țară ce va beneficia de metrou”/Foto: monitorulcj.ro

 

 


Florești, prima comună din România prin care va circula metroul 

Miercuri, în Florești, au început lucrările la metroul din Cluj. Momentul a fost apreciat de primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, drept unul „istoric”, în condițiile în care primele lucrări debutează chiar în localitate, aspect prin care Floreștiul devine prima comună din România ce va avea metrou. 

„Bine ați revenit la Florești!
Astăzi este un moment istoric pentru că facem un următor pas în ceea ce înseamnă dezvoltarea sustenabilă a regiunii noastre, prin debutul proiectului metroului în teren. 
Comuna Florești, astăzi, intră in istorie pentru că este prima comună din România care va beneficia de metrou și, probabil, singura din Europa. 


Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești, inaugurează lucrările la metrou/Foto: monitorulcj.ro

Vreau să mulțumesc tuturor celor implicați, să vă asigur în continuare de sprijinul nostru, al celor din Florești, cei care suntem implicați în administrația locală și în buna gvuvernare a acestei comunități și vreau să urez tuturor să ne țină Dumnezeu sănătoși, să putem implementa cu succes acest proiect!”, a declarat primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu (PNL). 

CITEȘTE ȘI: 
Au început lucrările la Magistrala I de metrou din Cluj. Emil Boc: „Este un proiect pentru viitoarele generații”.

Edilul Clujului, Emil Boc, i-a mulțumit primarului comunei Florești, Bogdan Pivariu, pentru buna colaborare. 
„Avem o gazdă, un primar al comunei cu care din prima secundă de când a fost ales am spus «Da, suntem în aceeași barcă, între noi nu există decât colaborare», chiar dacă avem o graniță administrativă. Va veni și momentul când aceste granițe vor fi rediscutate în alți termeni, dar până atunci am beneficiat și beneficiem de o colaborare de excepție cu primarul comunei Florești, după cum avem o colaborare foarte bună și cu primarul comunei Gilău, cu care suntem legați, pentru că un alt tronson al metroului vizează extinderea înspre Gilău, într-o etapă ulterioară”, a declarat edilul Clujului, Emil Boc. 


Recent, primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a predat amplasamentul constructorului pentru începerea lucrărilor la metrou

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu (PNL), anunță predarea amplasamentului pentru lucrările la metrou. „Sunt proiecte de impact pentru întreaga regiune care vor genera mii de locuri de muncă”.

Au început lucrările la Magistrala I de metrou din Cluj. Emil Boc: „Este un proiect pentru viitoarele generații”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter