Politică

Expoziţie de Ziua Europei

<p />Primăria municipiului Cluj-Napoca va sărbători pe 9 mai Ziua Europei prin organizarea unei expoziţii de materiale de informare europeană.

Expoziţia va fi amplasată pe aleea pietonală din strada Matei Corvin şi se va desfăşura între orele 09.00-17.00. Evenimentul e organizat de Primărie în calitate de partener al Centrului de Informare Europe Direct-Transilvania Nord din cadrul Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest, cu sprijinul Asociaţiei Meşterilor Populari Clujeni şi a altor multiplicatori de informaţie europeană.

Primăria clujeană va amplasa, la deschiderea standurilor expoziţionale cu materiale de informare europeană, steagurile celor 27 state membre UE. „În această atmosferă festivă, cetăţenii clujeni vor sărbători Ziua Europei pe aleea pietonală din strada Matei Corvin, vizitatori de toate vârstele având astfel ocazia să afle detalii despre teme europene de interes, activităţile instituţiilor europene, dar şi să obţină informaţii referitoare la programele de finanţare europeană”, se arată într-un comunicat trimis de Primărie. Municipalitea clujeană va expune la standul organizat cu ocazia Zilei Europei materiale de informare europeană furnizate de Societatea Studenţilor Europenişti, Centrul Infoeuropa din cadrul Departamentului de Afaceri Europene, Biroul de Informare al Parlamentului European, Punctul de Informare Europeană al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, precum şi materiale de promovare turistică ale municipiului Cluj-Napoca realizate de Centrul de Informare Turistică. Reprezentanţii municipalităţii mai explică că proiectul de sărbătorire a Zilei Europei de anul acesta continuă o tradiţie a acestei expoziţii de materiale UE organizată de multiplicatorii de informaţie europeană la Cluj-Napoca.           M.O.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter