Sport

Dan Petrescu, încrezător înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova: „Sperăm să câștigăm!”

CFR Cluj o va înfrunta pe Universitatea Craiova, pe teren propriu, duminică, în etapa a treia a campionatului. „Trebuie să scoatem un rezultat pozitiv!”, spune antrenorul Dan Petrescu.

Dan Petrescu, înaintea meciului cu Universitatea Craiova: „Trebuie să scoatem un rezultat pozitiv!”| CFR 1907 Official Dan Petrescu, înaintea meciului cu Universitatea Craiova: „Trebuie să scoatem un rezultat pozitiv!”| CFR 1907 Official

 

 


După remiza din Conference League cu Neman Grodno, CFR Cluj se pregătește de derby-ul cu Universitatea Craiova. 

Ambele echipe sunt nevoite să se pregătească atât pentru returul din Conference League, cât și pentru meciurile din deschiderea etapei a treia din Superliga. 


„Sperăm să câștigăm!”

Dan Petrescu, antrenorul „feroviarilor”, spune că primul meci e cel mai important, chiar dacă echipa sa se pregătește și pentru meciul retur din Conference League. Astfel, CFR Cluj trebuie să scoată un rezultat pozitiv, mai ales că Universitatea Craiova „și-a mai pierdut din moral”, potrivit lui Petrescu. 

„Avem un meci foarte important și foarte greu. Craiova a terminat anul trecut pe locul 3, s-a bătut anul trecut pentru locul 2. Mereu vrea să câștige campionatul. A început bine campionatul, a arătat că are forță. A adus și jucători de valoare, s-a întărit față de anul trecut.


Meciul din Europa i-a luat din moral și cred că va schimba mulți jucători față de acel meci, așa cum probabil vom face și noi. În campionat mai ai timp să-ți revii, în Europa nu prea. Craiova are șanse mari să se califice, e posibil orice în retur la Craiova, cu fanii în spate. Noi vom avea un meci mai greu.

Noi sperăm să câștigăm primul meci, nu următorul”, a declarat Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă. 


CFR Cluj-Universitatea Craiova se va disputa duminică, de la ora 22, în Gruia. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj–Neman Grodno 0-0. Remiză în Gruia, în turul doi preliminar al Conference League.

Ultimele Stiri
abonare newsletter