Politică

Blaga: Îi respect pe cei doi contracandidaţi, dar cred că am prima şansă la preşedinţia partidului

<p />Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, candidat la şefia partidului, spune că are prima şansă în a obţine funcţia supremă în formaţiunea politică din care face parte.

“Atât domnul preşedinte Emil Boc, cât şi domnul Theodor Paleologu sunt doi oameni serioşi, pe care îi apreciez foarte mult. Cred însă că amândoi au a doua şansă la a câştiga preşedinţia partidului, după mine, bineînţeles”, a declarat ieri Vasile Blaga, care şi-a prezentat moţiunea cu care candidează la Convenţia din 14-15 mai – “O Românie dreaptă, o Românie europeană” - în faţa Colegiului Director al PDL Arad.

Vasile Blaga consideră că programul cuprins în moţiunea sa “trebuie să fie drumul parcurs de partid pentru a avea şanse mari în anul electoral 2012”.


La sosirea în municipiul Arad, secretarul general al PDL a susţinut că drumul naţional DN 79 Oradea - Arad, este unul dintre cele mai rele din Ardeal. “În periplul meu prin ţară, în campania electorală pentru preşedinţia partidului, am avut ocazia să văd că toate drumurile din Ardeal sunt foarte rele, drumul dintre Oradea şi Arad fiind unul dintre cele mai rele. Totuşi, am ajuns la Arad mai repede decât mă aşteptam. Dacă însă acesta (DN 79 - n.r.) este rău, vă invit să mergeţi de la Oradea la Deva, să vedeţi ceva şi mai rău decât acesta”, a declarat Vasile Blaga, citat de Agerpres.

Ultimele Stiri
abonare newsletter