Sănătate

Doi frați au nevoie de 690.000 de dolari. Copiii suferă de imunodeficiență primară și pot fi salvați cu ajutorul unui transplant de măduvă.

Viața fraților Alexandru și Tatiana este în mare pericol. Un simplu strănut le poate fi fatal, iar fetița a ajuns la capătul puterilor. Familia este disperată.

În lipsa unui sistem imunitar funcțional, copiii sunt extrem de vulnerabili la orice infecție, iar un simplu strănut poate fi fatal pentru ei| Foto: Asociația Noel În lipsa unui sistem imunitar funcțional, copiii sunt extrem de vulnerabili la orice infecție, iar un simplu strănut poate fi fatal pentru ei| Foto: Asociația Noel

 

 


Asociația Noel face un apel disperat către comunitate pentru a strânge fondurile necesare pentru a salva viața a doi copii, Alexandru și Tatiana, care suferă de o boală genetică rară și mortală numită imunodeficiență primară combinată. 

 


În lipsa unui sistem imunitar funcțional, copiii sunt extrem de vulnerabili la orice infecție, iar un simplu strănut poate fi fatal pentru ei.

„Copilașii mei vor muri dacă nu strângem urgent suma enormă de 690.000 dolari”

Mama celor doi copii a împărtășit povestea tulburătoare. „Copilașii mei vor muri dacă nu strângem urgent suma enormă de 690.000 dolari pentru transplant de măduvă. Implor ajutor! Nu știu de ce Dumnezeu vrea să-mi ia copiii. Doi copii am și amândoi vor muri!”, a declarat ea.


Tatiana, prima dintre cei doi copii, s-a îmbolnăvit brusc și după numeroase vizite la medici, familia a aflat diagnosticul devastator: imunodeficiență primară combinată. Fără un sistem imunitar care să lupte împotriva infecțiilor, Tatiana poate să moară din cauza unei răceli banale. La scurt timp, Alexandru a început să manifeste aceleași simptome, iar analizele au confirmat că și el suferă de aceeași boală.

Singura soluție: Transplantul de măduvă

Medicii au subliniat că transplantul de măduvă este singura soluție pentru a salva viața celor doi copii. Însă, costurile sunt uriașe: 690.000 de dolari pentru ambii copii. Până în prezent, s-au strâns 274.005 dolari, dar suma necesară este încă departe de a fi atinsă.


„În sufletul meu de mamă există doar disperare. Îmi strig durerea în gura mare și rog ajutorul oamenilor pentru a-mi salva copilașii. Trebuie să-mi salvez copilașii, dar nici în zece vieți nu voi putea să strâng 690.000 dolari singură”, a continuat mama lor, cu lacrimi în ochi.

Apel către comunitate

Asociația Noel și familia copiilor fac un apel urgent către toți cei care pot ajuta. Fiecare donație, oricât de mică, poate face o diferență uriașă. Distribuirea acestui mesaj și contribuțiile financiare sunt vitale pentru a le oferi o șansă la viață acestor copii.


„Oameni buni care citiți aceste rânduri, vă implor să mă ajutați să-mi salvez copiii. Distribuiți! Vă implor în genunchi să distribuiți și să ne ajutați să strângem banii. Suma este atât de mare încât tremur de frică că nu vom reuși să strângem 690.000 dolari pentru viața copiilor mei. Până în prezent am reușit să adunăm 274.005 dolari, suntem încă foarte departe de reușită. Vă implor ajutorul!”, a încheiat mama lor.

Donații se pot face prin metodele de mai jos cu mențiunea FRATII SIRBU:

Conturi bancare:
Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601
Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601
Swift/BIC: BTRLRO22 Beneficiar: Asociația Noel

cu cardul: https://asociatianoel.ro/doneaza/doneaza-cu-cardul
BT Pay: 0752076131
Revolut https://bit.ly/revolutnoel
Paypal: asociatianoel@gmail.com

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Copil de 14 ani din Cluj, diagnosticat cu o tumoare care se reface indiferent de câte ori este operată. Are nevoie de 15.000€.

Ultimele Stiri
abonare newsletter