Social

Cum a cucerit Alin Tișe inimile locuitorilor Câmpiei Turzii. I-a ajutat la greu și nu l-au uitat.

Alin Tișe a rămas în mintea locuitorilor Câmpiei Turzii încă din 2006, când, în calitate de prefect, i-a ajutat la inundații sau cu problemele sociale de la închiderea Combinatului Industria Sârmei. Imaginile sunt grăitoare: proverbul „bine faci, bine primești” se aplică și în politică.

La un eveniment electoral organizat de PNL la Câmpia Turzii, o femeie din public și-a amintit cum Alin Tișe i-a ajutat pe locuitorii orașului în 2006 când au avut mari probleme sociale determinate de închiderea ISCT și de inundațiile puternice. | captura video La un eveniment electoral organizat de PNL la Câmpia Turzii, o femeie din public și-a amintit cum Alin Tișe i-a ajutat pe locuitorii orașului în 2006 când au avut mari probleme sociale determinate de închiderea ISCT și de inundațiile puternice. | captura video

 

 


La un eveniment electoral organizat de PNL la Câmpia Turzii, o femeie din public i-a spus primarului liberal că Alin Tișe, actualul președinte al Consiliului Județean, nu este un străin pentru locuitorii orașului. Ea și-a amintit de momentele dificile din 2006 când Alin Tișe, pe atunci prefect al județului Cluj, i-a ajutat pe locuitorii orașului Câmpia Turzii care s-au lovit de mari probleme sociale determinate de închiderea ISCT și de inundațiile puternice din zonă.

„Domnul Alin Tișe a fost un om deosebit, cunoaște cartierul, poate aproape la fel de bine ca dumneavoastră (primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan – n.r.). A fost aici când am avut probleme. Casele acestea din spate au fost toate sub apă. Dânsul a fost prezent aici din momentul când am avut problema, până s-a rezolvat. Este un om care se implică foarte mult”, a rememorat femeia evenimentele anului 2006, când apele au inundat Câmpia Turzii.


În toamna anului 2006, zona orașului Câmpia Turzii a fost afectată de inundații. Pivnițele și curțile a peste 300 de gospodării din cartierul Șarât din Câmpia Turzii au fost inundate. Actualul președinte al Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a fost prefect al județului Cluj între 2006 și 2008.

Imaginile sunt grăitoare și nu mai e nevoie de nicio „traducere”: proverbul „bine faci, bine primești” se aplică și în politică.


Președintele CJ, Alin Tișe, a rămas în mintea locuitorilor Câmpiei Turzii încă de la începutul anilor 2000, când, în calitate de prefect, i-a ajutat la inundații sau cu problemele sociale de la închiderea Combinatului Industria Sârmei. 

CITEȘTE ȘI:

Alin Tișe, mesaj pentru Guvernul României: „Spitalele cu anvergură regională trebuie să fie tratate ca spitale regionale și din punct de vedere al finanțării”

Servicii digitalizate de stare civilă, extinse în Turda și Câmpia Turzii. Certificatul de naștere poate fi emis în format digital.

Tișe: „Am dezvoltat infrastructura județului Cluj: școli, spitale, drumuri, canalizare, apă potabilă! Avem cu ce veni în fața clujenilor în 9 iunie!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter