Sport

Trei clujeni de la CS Universitatea merg la Balcaniadă

<p />Trei atleţi legitimaţi la Clubul Sportiv Universitatea Cluj vor concura, începând de mâine, 18 februarie, la Campionatul Balcanic de Sală.

Echipa naţională de atletism a României va participa la Campionatul Balcanic de Sală, care se desfăşoara la Istanbul, Turcia. Cei trei sunt Gabriel Sălăjan, Alexandru Tufa şi Levente Kecskes. Sălăjan participă la proba de 60 m plat, Tufa la proba de săritură în înălţime, iar Kecskes la săritura cu prăjina.

Levente Kecskes a declarat înainte de plecarea spre Turcia că nu este pregătit sută la sută pentru concursuri, deoarece şi-a schimbat recent antrenorul, însă va încerca să obţină un rezultat cât mai bun.

„Ţinând cont că mi-am schimbat antrenorul în luna octombrie cu Etedi Endre şi mă antrenez în Ungaria, nu sunt 100 % pregătit pentru concursuri, deoarece încă lucrăm foarte mult pe tehnică, cu elan scurt şi mediu. Încerc chiar şi 10 prăjini la un antrenament, zilnic am sărituri, cel puţin 20 din care 10 la ştacheta. Am aşteptări de la mine la această Balcaniada, însă faptul că nu pot sări cu prăjinele mele, cu care m-am antrenat şi sunt obişnuit, va fi un mare dezavantaj. Voi face tot posibilul să obţin un rezultat cât mai valoros“, a declarat atletul Universitatii Cluj, Lvente Kecskes.

Delegaţia României la Istanbul va cuprinde 28 de sportivi (14 băieţi şi 14 fete). Campionatul Balcanic indoor al seniorilor se va desfăşura în aceeaşi arenă care va găzdui şi Campionatele Mondiale o lună mai târziu (9-11 martie).

Ultimele Stiri
abonare newsletter