Sport

Zi de meci pentru U-BT în EuroCup. Clujenii încearcă să obțină o poziție cât mai bună înaintea playoff-ului.

U-Banca Transilvania a plecat marți spre Germania, pentru întâlnirea cu Ratiopharm Ulm din EuroCup.

Zi de meci pentru U-BT/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook Zi de meci pentru U-BT/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


U-Banca Transilvania a plecat marți spre Germania, pentru întâlnirea cu Ratiopharm Ulm. 

 


Confruntarea este programată miercuri, 17 ianuarie 2024, cu începere de la ora 20:30. 

U-BT Cluj, locul trei în clasament

Echipa lui Mihai Silvășan se află pe locul trei în clasament, dar încearcă să obțină o poziție cât mai bună înaintea Play-Off-ului. Baschetbaliștii clujeni au bifat 10 rezultate pozitive și 4 eșecuri, având, totodată, două victorii la rând în competiție. Ultima dată, U-Banca Transilvania a trecut de Aris Salonic cu scorul de 90-74. Ulterior a venit și o deplasare în Liga Națională, acolo unde alb-negrii au depășit-o pe Laguna București.


U-Banca Transilvania va merge pe terenul grupării aflate pe locul patru. Formația antrenată de Anton Gavel a înregistrat 8 succese și 6 eșecuri, ultimele trei rezultate fiind înfrângeri cu Lietkabelis, Turk Telekom și Slask Wroclaw.

Săptămâna trecută, Ratiopharm Ulm a pierdut cu Slask Wroclaw, scor 100-88, iar Karim Jallow a fost cel mai bun marcator, prin cele 22 de puncte. S-au mai evidențiat Thomas Klepeisz și Trevion Williams, cu câte 15, respectiv 12 puncte. În Bundesliga, lucrurile merg bine pentru Ulm, care se situează pe doi, acumulând 12 victorii și 4 înfrângeri. Chiar și așa, Ratiopharm a fost învinsă în weekend de SC Rasta Vechta cu scorul de 106-102.


În tur, U-Banca Transilvania repurtat o victorie acasă împotriva celor de la Ratiopharm Ulm, scor 86-75.

„Este un meci important în economia finală a grupei, deși ei nu sunt chiar în cea mai bună perioadă. Vin după trei înfrângeri la rând, dar sunt o echipă cu mult talent. Evident își vor dori să câștige. Același lucru ni-l dorim și noi. Nu avem probleme de sănătate, Karel Guzman a revenit la antrenamente, se simte ok pentru acest joc. Suntem optimiști că avem forța necesară pentru a ne lupta să câștigăm!”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul U-BT Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

U-BT continuă lupta pentru un loc fruntaș în EuroCup. Mihai Silvășan: „Va fi un meci foarte greu”

U-BT Cluj încheie 2023 cu o victorie. Echipa este neînvinsă în campionat.

abonare newsletter