Sport

Dan Petrescu începe „curățenia” în Gruia. Cătălin Căbuz, prima plecare de la CFR Cluj

Gruparea clujeană se pregătește de perioada de mercato. Cătălin Căbuz este prima plecare de la echipa din Gruia.

Cătălin Căbuz a semnat până în 2028 cu Hermannstadt/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Cătălin Căbuz a semnat până în 2028 cu Hermannstadt/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj a anunțat, marți, în cursul zilei de 28 mai, prima plecare de la echipă.

 


Cătălin Căbuz a fost titularul de drept din poarta celor de la Hermannstadt în sezonul 2023/2024. Chiar dacă a fost împrumutat timp de un an și portarul urma să se întoarcă la CFR Cluj, Hermannstadt a reușit să-l transfere definitiv.

„Mulțumim, Cătălin Căbuz! Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Hermannstadt au ajuns la un acord privind transferul definitiv al portarului Cătălin Căbuz la formația sibiană.
Multă baftă mai departe în carieră, Cătălin!”, au scris cei de la CFR Cluj.


Cătălin Căbuz a semnat până în 2028 cu Hermannstadt

Chiar dacă gruparea din Gruia nu a dezvăluit mai multe detalii despre transfer, sibienii au afirmat că portarul a semnat un contract valabil timp de patru sezoane.

„Cătă stays here! Căbuz rămâne la noi! FCH și Fotbal Club CFR 1907 CLUJ au ajuns astăzi la o înțelegere în privința transferului goalkeeper-ului sibian Cătălin Căbuz. Acesta a semnat un contract valabil pentru următoarele patru sezoane cu echipa noastră. Bine ai (re)venit și bine ai rămas, Cătă!”, a anunțat Hermannstadt.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Trei jucători de la CFR Cluj, în lotul preliminar de la EURO 2024

Philip Otele, atacantul de la CFR Cluj, este golgheterul Superligii

Ultimele Stiri
abonare newsletter