Sport

Lovitura de start a meciului „U” Cluj cu Hermannstadt, dată de Gheorghe Florea, unul dintre cei care au scris „Slavă ție, studenție”

Duminică seara de la ora 19:00 va avea loc meciul dintre „U” Cluj şi Hermannstadt, pe Cluj Arena.

Lovitura de start a meciului „U” Cluj cu Hermannstadt, dată de Gheorghe Florea, unul dintre cei care au scris „Slavă ție, studenție” | Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Lovitura de start a meciului „U” Cluj cu Hermannstadt, dată de Gheorghe Florea, unul dintre cei care au scris „Slavă ție, studenție” | Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


„U” Cluj şi Hermannstadt se întâlnesc duminică seara de la ora 19:00 într-un meci din etapa a doua a Superligii de fotbal. 

 


Gheorghe Florea, unul dintre cei care au scris versurile imnului „Slavă ție, studenție”, va da lovitura de start. 

CITEŞTE ŞI
Ovidiu Sabău, antrenorul „U” Cluj, despre meciurile din etapa a doua a Superligii: „Am aşteptări mari de la jucători. Trebuie să fim echilibraţi.”

„Lovitura de start a partidei cu FC Hermannstadt va fi dată de Gheorghe Florea, cel care în 1972 a scris, împreună cu Dinu Popescu și Gabriel Gagiu, versurile dragului imn «Slavă ţie, studenţie»”, a transmis FC Universitatea Cluj, pe pagina de Facebook.


A pus bazele grupului „Amicii U”

Potrivit „U” Cluj, Gheorghe Florea a fost cel care a pus bazele grupului „Amicii U”. 

„Tot în acea perioadă, el a pus bazele grupului «Amicii U», prima galerie organizată prezentă la meciurile Universității Cluj”, a mai precizat FC Universitatea Cluj. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Derby-ul Clujului s-ar putea juca în Gruia: „În mod normal trebuia să se dispute la Sibiu”

abonare newsletter