Sport

Atacantul Emanuel Baciu rămâne la „U” Cluj. A semnat un nou angajament până în 2030.

FC Universitatea Cluj continuă să își consolideze viitorul. Atacantul Emanuel Baciu continuă la echipa de tineret de la „U” Cluj.

Atacantul Emanuel Baciu rămâne la „U” Cluj | Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Atacantul Emanuel Baciu rămâne la „U” Cluj | Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Atacantul Emanuel Baciu (17 ani), care în sezonul 2023/2024 a jucat pentru echipa de tineret, a semnat un nou angajament cu FC Universitatea Cluj până în 2030.

 


„Parte din generația care a câștigat Liga Elitelor U17 și Supercupa Elitelor U17 în sezonul 2022/2023, Alin Baciu a avut evoluții constante în Liga de Tineret în sezonul trecut, lucru care l-a adus în vizorul primei echipe în perioada de pregătire din iarnă, când a făcut parte din lotul deplasat în Antalya. A fost titular în finala Cupei de Tineret câștigată de «U» împotriva celor de la Farul Constanța la finalul sezonului. În presezon, Baciu a bifat trei prezențe în tricoul primei echipe în amicalele din Austria cu SV Ried, Vocklamarkt și DVTK. A reușit primul gol la seniori în amicalul cu SCM Zalău, câștigat de «U» cu 5-0”, au transmis reprezentanţii „U” Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un nou tânăr fotbalist la Universitatea Cluj. Portarul Denis Moldovan revine la echipă.

Jasper van der Werff, noul jucător al Universității Cluj.

Un nou tânăr fotbalist la Universitatea Cluj. Vlad Tudorache va juca la echipă până în 2030.

Ultimele Stiri
abonare newsletter