Sport

Edvinas Gertmonas, portarul lituanian al Universității Cluj, înaintea partidei cu Petrolul: „Nu va fi un meci ușor în deplasare, abia aștept să revenim pe Cluj Arena”

„U” Cluj va disputa în deplasare, luni, partida cu Petrolul Ploiești, în etapa a cincea din Superliga. „Aș vrea să luăm cele trei puncte”, spune portarul Universității Cluj, Edvinas Gertmonas.

Edvinas Gertmonas, portarul Universității Cluj, înaintea partidei cu Petrolul: „Nu va fi un meci ușor”|Foto: fcucluj.ro Edvinas Gertmonas, portarul Universității Cluj, înaintea partidei cu Petrolul: „Nu va fi un meci ușor”|Foto: fcucluj.ro

 

 


„U” Cluj se pregătește pentru meciul pe care-l va diputa în deplasare cu Petrolul Ploiești.

Universitatea Cluj a avut un parcurs frumos în acest sezon din Superliga, cu patru meciuri, din care două cu CFR și FCSB, din care a scos 8 puncte.


CITEȘTE ȘI: 
Universitatea Cluj, pregătiri pentru partida cu Petrolul. Neluțu Sabău: „Nu avem voie să ne mulțumim cu ce am realizat”.

Edvinas Gertmonas, portarul lituanian al Universității Cluj, vrea ca echipa să revină din deplasare cu cele trei puncte, chiar dacă nu va fi un meci ușor. 

„Trebuie să dăm totul”

„Aș vrea să luăm cele trei puncte. De fiecare dată când intrăm pe teren, mergem la victorie. Încercăm să câștigăm. Asta e mentalitatea necesară când intri pe teren. Nu pot să spun ce a pregătit antrenorul, ce sistem vom juca”, a declarat portarul Universității Cluj, Edvinas Gertmonas, înaintea partidei cu Petrolul, potrivit site-ului oficial al clubului


Gertmonas s-a declarat mulțumit de începutul Universității, dar nu vrea să se oprească aici:

„Începutul arată bine. Trebuie să continuăm în același mod și să vedem unde vom ajunge”, a explicat Gertmonas. 


„Abia aștept să revenim pe Cluj Arena”

Lituanianul a vorbit despre partida cu Petrolul și a explicat că „studenții” trebuie să dea totul pe teren. După mai multe meciuri în deplasare, Gertmonas abia așteaptă revenirea acasă, pe Cluj Arena. 

„Ce am învățat în România este că oricine poate bate pe oricine. Dacă te aștepți la o victorie ușoară, atunci vei fi pedepsit. Nu mă aștept la un meci ușor. E un meci în deplasare, deci va fi mai greu decât de obicei. Trebuie să fim concentrați și să dăm totul.


După Petrolul ne întoarcem pe Cluj Arena, ceea ce va fi frumos. Abia aștept”, a declarat portarul lituanian al Universității Cluj, Edvinas Gertmonas.

„U” Cluj vrea să continue seria de meciuri fără înfrângere și în runda a cincea a Superligii. Duelul din deplasare cu Petrolul Ploiești va avea loc luni, cu începere de la ora 19.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Universitatea Cluj, pregătiri pentru partida cu Petrolul. Neluțu Sabău: „Nu avem voie să ne mulțumim cu ce am realizat”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter