Sport

Legendarul atacant al Universității, Septimiu Câmpeanu, va da lovitura de start a partidei cu Dinamo București

Legendarul atacant al Universității, Septimiu Câmpeanu, revine în locul în care a scris istorie alături de „U”, pentru a da lovitura de start a partidei cu Dinamo.

Legendarul atacant al Universității, Tim Câmpeanu, va da lovitura de start a partidei cu Dinamo. „U” Cluj: „Un motiv de sărbătoare pentru întreaga suflare „U”-istă”|Foto: fcucluj.ro Legendarul atacant al Universității, Tim Câmpeanu, va da lovitura de start a partidei cu Dinamo. „U” Cluj: „Un motiv de sărbătoare pentru întreaga suflare „U”-istă”|Foto: fcucluj.ro

 

 


Legendarul atacant al Universității, Septimiu Câmpeanu, revine în locul în care a scris istorie pentru „U”. Nepotul unui alt nume uriaș din istoria „Șepcilor roșii", Remus Câmpeanu, Tim va fi prezent luni seara pe Cluj Arena, potrivit anunțului făcut de FC Universitatea Cluj pe pagina de Facebook.

La 50 de ani de la debutul în alb și negru, Septimiu Câmpeanu va da lovitura de start a partidei dintre FC Universitatea Cluj și Dinamo București.


CITEȘTE ȘI: 
Reacția lui Ovidiu Sabău, după ce „U” Cluj a devenit liderul Superligii: „Eu cred că noi am arătat foarte bine”

„Nu este doar un simplu meci al Universității. Reîntâlnirea cu Septimiu Câmpeanu reprezintă un motiv în plus de sărbătoare pentru întreaga suflare „U”-istă, care are șansa de a-l aplauda la scenă deschisă pe cel care făcea plasele porților să tremure, tribunele să tresară și cântecele studenției să răsune”, notează FC Universitatea Cluj. 

În cele 12 sezoane în care a îmbrăcat tricoul Universității, Septimiu Câmpeanu a strâns 346 de meciuri și a marcat 148 de goluri.


„U” Cluj-Dinamo București se va disputa luni, 2 septembrie, de la 21:30, pe Cluj Arena. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Programul etapei a 8-a din Superliga. Când joacă „U” și CFR Cluj.

Neluțu Sabău, după victoria obținută de „U” Cluj: „Vrem să schimbăm ADN-ul echipei”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter