Sport

Ioan Ovidiu Sabău a fost ales „Antrenorul lunii septembrie”. Este al doilea trofeu câștigat de tehnicianul celor de la „U” Cluj.

Ioan Ovidiu Sabău a fost cel mai bun în luna septembrie și și-a adjudecat trofeul pentru performanțele reușite în ultima lună.

Ioan Ovidiu Sabău a fost ales „Antrenorul lunii septembrie”| FOTO: FC Universitatea Cluj - Facebook Ioan Ovidiu Sabău a fost ales „Antrenorul lunii septembrie”| FOTO: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Ioan Ovidiu Sabău a fost cel mai bun în luna septembrie și a primit trofeul pentru performanțele reușite în ultima lună.

 


La cea de-a doua categorie, „Antrenorul lunii", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Ioan Ovidiu Sabău („U” Cluj), Mehmet Topal (Petrolul) și Elias Charalambous (FCSB).

Pe lista preliminară au mai fost: Emil Săndoi (Poli Iași), Dorinel Munteanu (Oțelul), Mircea Lucescu (echipa națională), Cosmin Olăroiu (Al Sharjah), Florin Maxim (Corvinul Hunedoara) și Robert Ilyes (Csikszereda).


Ioan Ovidiu Sabău a câștigat luna cu punctaj maxim! Antrenorul surpriză al Superligii termină septembrie cu Universitatea Cluj pe prima poziție și și-a trecut în cont al doilea trofeu, după cel din octombrie 2023.

Jucătorul lunii septembrie a fost votat Darius Olaru, aflat la al 4-lea trofeu.


Cum se votează „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Antrenorul „U” Cluj, Neluțu Sabău, după remiza de la Clinceni: „Ne-am crezut prea valoroși și prea importanți”.

Unirea Slobozia-„U” Cluj, 2-2. Remiză în etapa a 12-a din Superligă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter