Sport

David Popovici a strâns peste 160.000 de euro în zece zile, pentru copiii cu nevoi speciale. Banii, folosiţi pentru construirea unei case familiale.

Sportivul David Popovici, dublu campion mondial şi campion olimpic la înot, a strâns peste 160.000 de euro în zece zile, pentru copiii cu nevoi speciale.

David Popovici a strâns peste 160.000 de euro în zece zile, pentru copiii cu nevoi speciale | Foto: David Popovici - Facebook David Popovici a strâns peste 160.000 de euro în zece zile, pentru copiii cu nevoi speciale | Foto: David Popovici - Facebook

 

 


Sportivul David Popovici, dublu campion mondial şi campion olimpic la înot, a strâns peste 160.000 de euro în zece zile, pentru copiii cu nevoi speciale. Banii vor fi folosiţi pentru construirea unei case familiale. 

 


Potrivit unui comunicat remis Agerpres, a fost depăşit obiectivul iniţial al campaniei de strângere de fonduri, de 115.000 de euro. 

„Vă mulţumesc din suflet pentru fiecare gest de bunătate! Sprijinul vostru este copleşitor şi este încă o dovadă a puterii pe care o avem atunci când ne unim. Mi-am dorit, la începutul campaniei, să fim mulţi şi să fim buni, pentru aceşti copii. Nu mi-am imaginat însă că în primele 24 de ore de la primul meu mesaj se vor strânge peste 50.000 de euro, aproape jumătate din sumă - şi nici că voi depăşi suma propusă ca obiectiv, deşi mi-am dorit. Dar mai sunt multe cărămizi de pus la casă, de aceea vă rog să rămâneţi alături de noi şi de copii”, a declarat David Popovici, potrivit sursei citate. 


CITEŞTE ŞI
David Popovici își donează echipamentul de la JO 2024 pentru copiii cu nevoi speciale

În semn de recunoştinţă pentru toţi cei care i s-au alăturat în acest demers, David Popovici a ales să îşi doneze echipamentul de premiere purtat pe podiumul Jocurilor Olimpice de la Paris 2024 - tricoul, bluza şi pantalonii de trening, alături de încălţămintea sport. Toţi cei care au făcut o donaţie de minimum 50 de lei pe pagina de campanie intră automat în tragerea la sorţi, iar câştigătorul echipamentului va primi premiul chiar de la David Popovici.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

David Popovici va lua o pauză de trei luni. „Medaliile, două bucăţi de metal. Muncim o viaţă întreagă pentru ele.”

Bazinul Olimpic din Cluj va purta numele lui David Popovici. Emil Boc: „Dincolo de performanța extraordinară, David Popovici reușește să inspire tânăra generație!”

„Trebuie să investim mai mult în sport și ăsta e un mesaj către toți politicienii” - David Popovici după bronzul la 100 de metri liber

Ultimele Stiri
abonare newsletter