Sport

Mihai Silvășan, antrenorul echipei U-BT Cluj, după victoria cu Veolia Hamburg Towers: „A fost un meci extrem de intens. Ne bucurăm că am câştigat.”

După un debut dificil de sezon în EuroCup, U-Banca Transilvania a câştigat meciul cu Veolia Hamburg Towers.

Mihai Silvășan, antrenorul echipei U-BT Cluj | Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook Mihai Silvășan, antrenorul echipei U-BT Cluj | Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


După un debut dificil de sezon în EuroCup, U-Banca Transilvania a câştigat meciul cu Veolia Hamburg Towers, marţi seară, 15 octombrie. 

 


Echipa lui Mihai Silvășan a excelat din punct de vedere ofensiv, pentru a obține o victorie cu scorul de 103-67. 

„Aveam nevoie de această victorie”

Mihai Silvășan, antrenorul echipei U-BT, a declarat că a fost un meci dificil şi că era nevoie de o victorie pentru echipa de la Cluj. 


„Aveam nevoie de această victorie, nu eram în cea mai bună situație posibilă. Pierdusem trei partide la rând în EuroCup. A fost un meci extrem de intens, ne bucurăm că am câștigat, însă trebuie să continuăm să ne îmbunătățim jocul, să fim din ce în ce mai buni la antrenamente și la meciurile următoare. Nu putem să ne relaxăm, trebuie să rămânem puternici și nu putem avea nicio cădere”, a declarat Mihai Silvăşan. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cine este Veolia Hamburg Towers, adversara în EuroCup a echipei U-BT Cluj

U-BT Cluj s-a impus fără emoții în fața celor de la FC Argeș. A doua victorie în Liga Națională de baschet masculin.

U-BT Cluj, înfrângere la limită în meciul contra Valencia Basket. Meciul a adus emoții suporterilor.

Mihai Silvășan, antrenorul echipei U-BT, speră la victorie în fața principalei favorite din EuroCup: „Ne arătăm adevărata față”

Ultimele Stiri
abonare newsletter