Sport

Mureșan: „Avem nevoie de noroc“

<p><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/03/08 iuliu muresan td 820.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Iuliu Mureșan, președintele de la CFR Cluj, a declarat înainte de plecarea spre Manchester că formația din Gruia are nevoie de noroc pentru a se califica în optimile Ligii Campionilor. </strong>



Oficialul campioanei a amintit de meciul cu Chelsea, din urmă cu patru ani de pe Stanford Bridge, când CFR a pierdut la limită, 1-2, după o prestație foarte bună.

„E un meci foarte important, de palmares, dar și unul de calificare. Mizând pe faptul că Galatasaray va pierde la Braga, un punct la Manchester ne-ar califica în optimi. Am mai jucat în Anglia pe Stamford Bridge, am jucat bine atunci, le-am creat mari emoţii celor de la Chelsea, care nu se calificau fără victoria cu noi, sper să jucăm mai bine acum şi să venim cu cel puţin un punct. Mizez pe toată echipa, dar mai ales pe un trio ofensiv, mă refer la Sougou, Bastos, Rui Pedro. Avem însă nevoie și de mult noroc, șansa face parte din fotbal. Nu e neapărat un avantaj că ei vor juca cu rezervele, au un lot foarte bun. De exemplu Nemanja Vidic va juca din postură de rezervă, dar e un jucător extraordinar. Din păcate depindem de ce se întâmplă în celălalt meci, asta e situația. Nu vom fi dezămăgiți dacă nu ne calificăm în Ligă, am făcut 7 puncte și e foarte bine și în Europa League, dar ar fi fantastic să reușim să ajuungem în optimi“, a spus Iuliu Mureșan la plecarea spre Manchester.
Președintele „feroviarilor“ a mai spus că în campionat speră să prindă podiumul: „În campionat putem ajunge pe podium, este un obiectiv realizabil, locul 1 e însă destul de greu de atins în acest sezon“.
Meciul dintre Manchester Utd și CFR Cluj se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe Old Trafford.  

Ultimele Stiri
abonare newsletter