Sport

Voleibalistele, aproape retrogradate

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/11/volei feminin u sibiu.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Echipa de volei feminin a Universității Cluj este condusă de CSU Sibiu cu 2-0 la meciuri în play-out-ul Diviziei A1.</strong>


Voleibalistele pregătite de Dan Gârleanu au cedat primul meci, disputat sâmbătă, cu 1-3, pe seturi 25-22, 19-25, 19-25, 22-25. În ciuda faptului că au câștigat primul set, clujencele nu au reușit să se concentreze suficient pentru a învinge formația CSU Sibiu. În meciul de duminică seara, sibiencele au luat primul set, 25-18, clujencele au revenit, 25-15, dar doar pe moment, gazdele reușind să se impună în ultimele două seturi cu 25-21 și 25-20.
„Sunt dezamăgit, nu mă aşteptam să pierdem ambele meciuri de la Sibiu. E greu să câştigi însă, atunci când două dintre titulare nu sunt în zi bună şi nu joacă la capacitatea lor obişnuită“, a declarat duminică Dan Gârleanu, conform handbalvolei.ro.
Meciul trei al play-out-ului va avea loc la Cluj, sâmbătă, 16 martie, de la ora 16. Dacă jocul va fi câștigat de Universitatea, duminică se va mai juca o partidă, de la aceeași oră. Dacă elevele lui Dan Gârleanu vor câștiga și această partidă, meciul decisiv se va disputa la Sibiu.

abonare newsletter