Sport

Paszkany, supărat pe jucători

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/02/arpad-paszkany.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Arpad Paszkany, finanțatorul celor de la CFR Cluj, este supărat fotbaliștii campioanei, care nu au reușit să câștige nici un meci oficial în 2013. </strong></p>

Patronul „feroviarilor“ este supărat pentru că echipa sa nu a câștigat nici un meci în acest an, iar unii fotbaliști, în opnia sa, sunt delăsători. Arpad Paszkany a declarat, la Look TV, că de când a preluat clubul, nu a avut o serie așa de lungă de meciuri fără victorie.

„Sunt unii jucători la CFR fără caracter, cu salarii nesimțit de mari. Cu siguranță vor zbura jucători la vară, asta e o certitudine. Pentru a-și mai spăla din păcate ar trebui să câștige toate meciurile până la sfârșitul sezonului, indiferent de competiție. Am avut o discuție cu jucătorii, chiar înainte de meciul cu Petrolul și le-am zis că este inadmisibil să avem șapte meciuri, includ aici și o partidă amicală, în care nu am câștigat și am marcat un singur gol. De când am preluat acest club nu am avut niciodată o asemenea serie de rezultate, indiferent în ce ligă a fost CFR. Le-am spus că ar trebui să le fie rușine când ies pe stradă“, a spus finanțatorul echipei din Gruia.


Paszkany a spus însă că postul lui Paulo Sergio nu este în pericol, antrenorul având șanse mari să rămână la CFR și în sezonul următor.

„În momentul de față consider că Paulo Sergio este un antrenor foarte bun, cu care ar trebui să colaborăm – în postură de antrenor principal - și în sezonul următor. Și el este extrem de supărat și spune că ce se întâmplă pe teren nu corespunde cu ce pregătește el la antrenamente“, a mai spus Paszkany la Look TV.


 

abonare newsletter