Sport

"U" Mobitelco se va duela cu CSM Oradea

<p><strong>"U" Mobitelco a castigat meciul de pe teren propriu cu BC Arges Pitesti, din ultima etapa a sezonului regulat al Ligii Nationale de baschet masculin, la un scor categoric, 96-66.</strong>

Elevii lui Niksa Bavcevic au facut o partida foarte buna si au reusit sa se impuna in fata celor de la BC Arges.  Clujenii s-au aflat tot timpul in avantaj si au reusit sa castige fiecare sfert, scorul fiind 23-17, 21-18, 23-16 si 29-15. Acesta a fost ultimul meci din sezonul regulat, in curand urmand sa inceapa play-off-ul si play-out-ul. 
"U" Mobitelco a incheiat sezonul pe locul 7 si va juca in play-off impotriva ocupantei locului 3, CSM Oradea. Clujenii i-au invins in deplasare pe bihoreni, vineri, chiar in penultima etapa.

"Sunt incantat de victorie, 30 de puncte diferenta sunt, totusi, 30 de puncte. Nu am fost multumit de prima parte, mai ales de Ross si Djapa, care nu au luat meciul prea in serios. Sunt multumit de recuperari, de apararea din a doua jumatate a meciului, se putea si putin mai bine, insa pe final nu am inteles de ce oaspetii au jucat atat de mult la faulturi.Am auzit acum ca vom juca cu Oradea. La fel cum v-am mai spus, faptul ca jucam impotriva Muresului, a Craiovei, Mediasului, Ploiestiului sau Oradiei, oricare dintre acestea este capabila sa ia titlul. Oradea a terminat campionatul in fata noastra, vor avea un mare avantaj, si anume terenul propriu, mai ales in meciul decisiv", a declarat dupa meci Niksa Bavcevic, antrenorul clujenilor.

abonare newsletter