Sport

CFR primește vizita lui Dinamo

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/06/06 cfr dinamo.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Campionii sunt fără victorie în acest an și vor juca sâmbătă în Gruia împotriva lui Dinamo, una dintre cele mai în formă echipe din Liga 1.</strong></p>

 

„Feroviarii“ nu au reușit să se impună nici în deplasarea de la Ploiești, remizând, 1-1, cu Petrolul și sunt una dintre puținele echipe din Liga 1 fără victorie în 2013. CFR, Concordia Chiajna și Viitorul Constanța sunt singurele care nu au cunoscut gustul victoriei în acest an. Acest lucru îl nemulțumește pe finanțatorul Arpad Paszkany, care a anunțat încă de pe acum că în vară mai mulți fotbaliști din lotul campioanei vor pleca de la Cluj. Astfel, pentru a fi siguri că vor continua și la vară alături de CFR, fotbaliștii din lotul actual trebuie să aibă rezultate cât mai bune în campionat și să câștige Cupa României. Un prim pas ar fi obținerea primei victorii din acest an, în fața celor de la Dinamo, un adversar redutabil.


Partida dintre CFR Cluj și Dinamo București se va disputa sâmbătă seara, de la ora 21.30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“ și va fi transmisă în direct de DigiSport 1. În meciul tur, clujenii s-au impus în Ștefan cel Mare cu 1-0, prin reușita lui Rui Pedro.

abonare newsletter