Sport

"U" Mobitelco s-a calificat in finala Cupei!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/07/u mobitelco1.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Baschetbalistii clujeni au castigat meciul cu CSU Asesoft Ploiesti, disputat sambata seara la Timisoara, si vor juca astazi finala Cupei Romaniei, tot in orasul de pe Bega.</strong></p>

 

"U" Mobitelco s-a impus destul de clar, cu 90-74, pe sferturi 26-23, 24-22, 24-14 si 16-15. Clujenii vor juca astazi in finala, impotriva celor de la Gaz Metan Medias, care au invins formatia gazda, BC Timisoara. Finala va avea loc de la ora 18 si va fi transmisa in direct de DigiSport 3.


"Suntem fericiti, suntem in finala! Cred ca baietii mei au dominat tactic meciul, mai ales in repriza a doua. In prima repriza, nu am fost foarte atenti la aruncarile lor de la distanta, dar in a doua parte am alergat mai bine si am luat deciziile potrivite, am recuperat mai mult ca ei. Vreau sa le multumesc baietilor si fanilor, sper ca maine sa fie si mai multi. Baietii au jucat destept in defensiva, Ploiesti a vrut sa ne surprinda cu aparare zona, dar ne asteptam la asta", a spus dupa meci Niksa Bavcevic, antrenorul clujenilor.

abonare newsletter