Sport

Juniorii D de la „U“ au câștigat „Trofeul Speranței“

<p><strong>Grupa de juniori D de la FC Universitatea Cluj a câștigat prima ediție a „Trofeului Speranței“, competiție găzduită de Academia „Gheorghe Hagi“ din Constanța. </strong></p>

Juniorii (născuți după 1 ianuarie 2000) pregătiți de Ovidiu Sărmășan au jucat cinci meciuri, obținând patru victorii și o înfrângere. Turneul a avut loc în perioada 7-9 aprilie. Iată rezultatele micilor „studenți“: „U“ – Kinder Tâgru Mureș 4-2, „U“ – Oțelul Galați 2-0, „U“ – Academia „Gh.Hagi“ 0-2, „U“ - Școala de fotbal „Dani Coman“ Pitești 5-1 și „U“ – Gloria Buzău 1-0.
„Meciurile au fost foarte bune, de un nivel ridicat. Mă bucur foarte mult că am reușit să câștigăm. Am înțeles că aici au fost cele mai bune echipe din țară la această categorie de vârstă și am vrut să vedem cum e să jucăm cu ei. Am avut puține probleme cu cei de la Academia Hagi, dar acum, când am tras linie, nu pot să zic decât că sunt foarte mândru de acești copii“, a declarat Ovidiu Sărmășan, antrenorul grupei 2000 de la „U“ Cluj.
Alex Pop, de la Universitatea, a fost declarat cel mai bun jucător de la „Trofeul Speranței“, iar colegul său Marius Oltean a fost golgheter, cu 5 reușite.
Asociația „Șepcile Roșii 1919“, formată din suporteri ai Universității Cluj, a plătit deplasarea de la malul mării.

 

abonare newsletter