Sport

Oficialii Universității Cluj dezmint declarația Anei Maria Prodan

<p><strong>FC Universitatea Cluj a emis un comunicat în care susțin că declarația Anei Maria Proda, conform căreia clubul clujean va fi retrogradat în liga a 5-a, este nefondată. </strong>


Ca urmare a declarațiilor făcute de Ana Maria Prodan în cadrul emisiunii Fanatik Show difuzată de Digisport 1 în 10 aprilie, conform cărora FC Universitatea Cluj are probleme în obținerea licenței pentru seoznul următor al Ligii 1și va ajunge în liga a 5-a, oficialii clujeni au remis un comunicat în care precizează că situația financiară a clubului s-a stabilizat și că nu au apărut datorii după intrarea în insolvență.
„FC Universitatea Cluj a depus la data de 13 martie 2013, la FRF, toată documentația obligatorie în vederea licențierii clubului pentru sezonul următor, iar la finalul lunii aprilie 2013 urmează să fie programată susținerea dosarului. Cu referire la situația așa-zis <dramatică> a jucătorilor noștri, precum a declarat doamna Ana Maria Prodan în cadrul emisiunii mai sus menționate, arătăm că toți jucătorii Universității Cluj au contracte ferme cu clubul, iar de când a fost declanșată procedura de insolvență și reorganizare toate salariile sunt la zi“, se arată în comunicatul FC Universitatea Cluj. Se mai precizează și că a fost achitată în avans chiria pentru apartamentele în care locuiesc fotbaliștii din lotul actual, iar ultimele deplasări, la Giurgiu și Constanța, au fost efectuate cu avionul.

abonare newsletter