Sport

„U“ Cluj joacă la Dinamo

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/12/07 dinamo u.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Universitatea Cluj va juca sâmbătă în deplasare la Dinamo București, într-un meci din cadrul etapei a 26-a a Ligii 1. </strong></p>

„Studenții“ merg foarte bine în campionat de la reluarea Ligii 1. Elevii lui Ionel Ganea au furnizat surpriza etapei trecute, când au reușit să se impună în deplasare la Astra Giurgiu, echipa de pe locul 2. Cu această victorie, Universitatea a adunat în total 28 de puncte, dintre care 11 în ultimele șase etape și este pe locul 12.

În etapa a 26-a, „șepcile roșii“ vor da piept cu Dinamo, o altă echipă foarte în formă. „Câinii roșii“ au moralul ridicat, după ce au câștigat cinci din cele șase meciuri din retur, printre care și derby-urile cu Rapid și CFR, ambele în deplasare.


Partida dintre Dinamo și Universitatea Cluj se va disputa sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 21.30 și va fi transmisă în direct de DigiSport 1. Ionel Ganea nu i-a inclus în lotul pentru meciul din Ștefan cel Mare pe Zsolt Szilagyi și Viorel Dinu.  


abonare newsletter