Sport

CFR tot așteaptă prima victorie

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/12/07 cfr pandurii.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />CFR va juca în această seară în Gruia împotriva celor de la Pandurii Târgu Jiu, un meci din cadrul etapei a 26-a a Ligii 1. </strong></p>

„Feroviarii“ caută de aproape două luni prima victorie în 2013 și speră să o obțină azi împotriva echipei de pe locul cinci.

CFR are o serie incredibilă de meciuri fără victorie. Clujenii nu au câștigat nici unul din cele șase meciuri jucate în Liga 1 și a pierdut ambele întâlniri din Europa League cu Inter Milano. Pentru „feroviari“ urmează însă două partide care le sunt la îndemână: meciul cu Pandurii, din această searaă, echipa olteană fiind doar o umbră a celei care a avut un parcurs foarte bun în tur, și disputa de la Bistrița, cu Gloria, „lanterna roșie“ a Ligii 1.
În ciuda parcursului incredibil de modest al campionilor, antrenorul Paulo Sergio a declarat, înainte de meciul cu Pandurii, că nu își face griji în privința postului său. „Preocupările mele sunt concentrare spre echipă, spre antrenamente, nu mă interesează ce se scrie în presă, pentru mine contează doar ceea ce vorbesc cu șefii“, a spus portughezul. Acesta crede că echipa sa a avut și ghinion. „Atmosfera de la lot nu e perfectă, nici nu are cum să fie în condițiile astea. Chiar dacă nu am reușit nici o victorie, în ultimele partide jocul nostru s-a îmbunătățit, însă nu punctăm la capitolul eficiență Din păcate, fotbalul nu este corect cu noi, dar trebuie să fim puternici, să ne îmbunătățim jocul și să câștigăm“, a mai spus Sergio. Tehnicianul CFR-ului a menționat și faptul că nu a avut niciodată o serie de meciuri fără victorie așa de lungă precum cea prin care trece campioana.

 


Meci cu grad de risc mediu


Meciul dintre CFR Cluj și Pandurii Târgu Jiu se va disputa în această seară, de la ora 21.30 pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“ și va fi transmisă în direct de DigiSport 1. Partida este considerată cu grad mediu de risc, iar securitatea spectatorilor (pe stadion și în împrejurimi) va fi asigurată de 150 de jandarmi și 90 de stewarzi.  
Înaintea meciului din această seară, CFR este pe locul opt în clasamentul Ligii 1, cu 36 p, iar Pandurii este pe locul cinci, cu 44 p.

abonare newsletter