Sport

Atletism la Ziua Sportului din Zalău

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/12/cross.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />În 18 mai va avea loc cea de a treia ediția a Zilelor Sportului la Zalău. </strong></p>

Evenimentul din 18 mai va avea loc în Piața 1 Decembrie 1918, iar participanții vor putea concura la unul dintre cele două crosuri, de 3 km sau 10 km, precum şi la diverse activităţi sportive: fotbal, baschet, volei şi alte competiţii pentru familii.

Ziua Sportului este un eveniment dedicat sănătății prin mișcare. El se desfășoară pe parcursul unei zile pe care, atât cei mici, cât și cei mari o pot petrece făcând sport în aer liber. „Ne face plăcere să revenim în Zalău cu acest eveniment care, în anii anteriori, a fost foarte bine primit și apreciat de către comunitatea locală”, a declarat Mirela Mihalcea, Coordonator Dezvoltare Socială TenarisSilcotub.


Cei care doresc să participe la competiția de 10 km, se pot înscrie online pe www.ziuasportuluitenaris.ro, până pe 16 mai 2013, sau în ziua evenimentului, între orele 8:00 și 9:30, la corturile special amenajate în Piața 1 Decembrie 1918. La crosul de 3 km înscrierea se va putea face exclusiv  în dimineața competiției, între orele 8:00-11:30. Înscrierea la crosuri se face separat pentru femei și bărbați, la categoriile de vârstă: 14-18 ani, 19-34 ani, 35-45 de ani, 46-65 ani și peste 66 de ani.

Pentru fiecare competiţie în parte, organizatorii au pregătit premii atractive destinate celor clasati pe podium: vouchere Decathlon cu valoare între 500 de lei şi 250 de lei, tablete smart,  smartphones, dispozitive GPS. Pe parcursul zilei se va organiza, de asemenea, o tombolă, care le va oferi tuturor alergătorilor şansa să câştige prin tragere la sorţi diverse premii: 2 biciclete, 5 aparate de fitness pentru picioare și 5 aparate fitness.
Organizatorii așteaptă sportivi din toată țara, evenimentul nefiind unul exclusiv pentru zălăuani. La ediția de anul trecut a crosului au participat și câteva zeci de clujeni.


 

abonare newsletter