Sport

„U“ Jolidon luptă pentru podium

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/17/08 braila u jolidon.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Vicecampioanele de la „U“ Jolidon vor juca astăzi împotriva formației HC Dunărea Brăila, o partidă din cadrul etapei a 20–a a Ligii 1. </strong>


„U“ Jolidon va juca astăzi un meci important în lupta pentru podiumul Ligii Naționale.

Elevele lui Gheorghe Covaciu sunt pe locul trei în clasamentul Ligii Naționale, cu 20 de puncte obținute în 17 meciuri. Brăilencele sunt pe locul patru și au un punct mai puțin, astfel că ardelencele trebuie să nu piardă confruntarea de la malul Dunării, pentru a fi favorite la locul trei, mai ales că duminică vor primi vizita celor de la Oltchim.
Clujencele au pierdut lupta pentru poziția a doua, întrucât HCM Baia Mare s-a detașat la șase puncte, dar speră că vor ocupa măcar ultima treaptă a podiumului. „Studentele“ au obținut o victorie clară, de moral, în ultimul meci jucat, 33-24 în fața formației SCM Craiova, după ce oltencele au condus la pauză!
Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al „U“ Jolidon, a declarat că partida cu HC Dunărea Brăila este foarte importantă pentru formația clujeană. „Este un meci important pentru noi, cu o adversară ce se află în lupta directă pentru locul 3. Brăila este o echipă care se va lupta pentru poziţia de pe podium. Suntem conştienţi ca va fi un meci dificil, însă sper că fetele vor face un meci bun şi la final vom scote un rezultat bun, mai ales că duminică jucăm cu Oltchimul!“, a declarat Sălăjan, conform ucluj.ro.
„U“ Jolidon se confruntă cu anumite probleme financiare, handbalistele fiind la un moment dat în grevă, întrucât nu-și primiseră salariul timp de câteva luni. În ciuda acestor dificultăți, jucătoarele au dat dovadă de caracter și au obținut rezultate bune în meciurile oficiale.

După Dunărea, Oltchim


Meciul dintre HC Dunărea Brăila și „U“ Jolidon Cluj se va disputa în această seară, de la ora 19.30 la Sala Polivalentă Danubius și va fi transmis în direct de DigiSport 3. Duminică, clujencele vor avea un meci foarte dificil acasă, în fața campioanei ultimelor sezoane, Oltchim, echipă neînvinsă în acest sezon.

Ultimele Stiri
abonare newsletter