Sport

Rezultate bune pentru judoka clujeni

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/24/judo 08.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Weekend-ul trecut (20-22 aprilie) a avut loc finala Campionatului National U-15 de judo, la Deva. </strong></p>

Cele cinci sportive cu triplă legitimare „U“Cluj / CSM Cluj / Dinamo au câștigat medalii de aur, argint și bronz. La categoria 44 kg, Georgiana Ioniță a obținut medalia de aur, iar Paula Gliga Paula a câștigat medalia de argint. La categoria 48 kg, Roxana Paval a obținut medalia de bronz. La categoria 57 kg, Anca Filipișan a câștigat medlaia de aur, iar Ilaria Toma și-a adjudecat medalia de bronz.

La cadeți, Ștefania Dobre (foto, a doua din stânga) a participat la Cupa Europeană (U-18), la Teplice (Cehia). Judoka a obținut o medalie de argint, un rezultat de excepție la o competiție importantă pe plan european.


La senioare, Corina Căprioriu și Loredana Ohâi vor pleca la Budapesta pentru Campionatul European de Judo. Ambele sportive vor concura la categoria 57 kg. De asemenea, Monica Ungureanu și Carmen Bogdan vor participa la concurs, la categoria 48 kg. Aceste două sportive vor intra în concurs primele, joi, 25 aprilie 2013. Campionatul European de Judo se desfășoară în perioada 25-28 aprilie și va putea fi urmărit în direct pe DigiSport3.

Ultimele Stiri
abonare newsletter