Sport

Baschetbaliştii sunt în semifinale!

<p><img src="documente/stories/04_aprilie/18_ziua/meci baschet u mobitelco - csu sibiu rp 03.jpg" border="0" style="float: left; margin: 5px;" />Vicecampioana „U“ Mobitelco BT s-a calificat în semifinalele play-off-ului Diviziei A de baschet masculin.</p> <p />

Elevii lui Marcel Ţenter s-au impus şi în meciul trei al sfertului de finală jucat ieri seară în deplasare în compania formaţiei CSU Asesoft Sibiu, după ce au câştigat cele două întâlniri desfăşurate săptămâna trecută la Cluj. „Alb-negrii“ au câştigat meciul de ieri seară de la Sibiu cu scorul de 81-63. Clujenii au tranşat soarta partidei încă din prima repriză, reuşind să se impună în primele două sferturi cu 18-14 şi 19-13. Sibienii au avut o tresărire de orgoliu în sfertul trei, pe care l-au câştigat cu 26-22, dar vicecampionii s-au mobilizat pe final şi au câştigat detaşat ultimul sfert, cu 22-10. Clujenii s-au calificat astfel în semifinalele campionatului, după ce s-au impus cu scorul general de 3-0.

Zoran Krstanovic a fost din nou cel mai bun jucător al vicecampioanei. Sârbul a înscris cele mai multe puncte de pe teren, 26 şi a efectuat nu mai puţin de 15 recuperări, dominând şi la acest capitol. De la gazde s-a remarcat Le Vaar Seals, americanul care a debutat în Divizia A chiar la echipa clujeană, şi care a reuşit pentru sibieni 17 puncte şi 5 recuperări.


„U“Mobitelco BT va juca în semifinale împotriva formaţiei Gaz Metan Mediaş, care a trecut tot cu 3-0 de CSM Oradea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter