Sport

Patru medalii pentru judoka clujene

<p><img src="documente/stories/04_aprilie/20_ziua/09-judo-mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />8 sportive de la secţia de judo a „U“ CSM Cluj au participat la Campionatul Naţional de Junioare U-20, desfăşurat la Miercurea Ciuc.</p>

 

Alexandra Pop a obţinut medalia de aur la categoria 48 kg, câştigând toate meciurile la IPON, înainte de termen, iar Roxana Ioanca (categoria 52 kg), Andreea Salanţă (cat. 70 kg) şi Ramona Ene (cat +78 kg) au câştigat medaliile de bronz.


Antrenoarea Gianina Andreica s-a declarat la finalul competiţiei mulţumită de prestaţia unora dintre sportive, în timp ce altele au nemulţumit-o. „Trei din cele opt sunt primul an de cadete U-17, am dorit doar să acumuleze experienţă şi am fost mulţumită de evoluţia lor. Nu pot să spun acelaşi lucru despre celelalte sportive, care au făcut greşeli, iar rezultatul nu m-a mulţumit. Doar Alexandra Pop a reuşit să se prezinte la adevărata sa valoare, confirmând că este una din sportivele pe care ne putem baza în acest an pentru Campionatul European şi Campionatul Mondial de junioare“, a declarat antrenoarea judokanelor, Gianina Andreica.

Ieri a început la Istanbul Campionatul European de judo pentru senioare, competiţie ce va dura până în data de 24 aprilie. „U“ CSM este reprezentat la acest turneu de Carmen Bogdan, la categoria 48 kg, Andreea Cătuna, Monica Ungureanu (ambele la 52 kg) şi Corina Căprioriu la categoria 57 kg.

Ultimele Stiri
abonare newsletter