Sport

Meci decisiv pentru handbalişti

<p><img src="documente/stories/04_aprilie/21_ziua/09-meci-mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Handbalistii de la „U“ Transilvania vor întâlni mâine formaţia Bucovina Suceava într-un meci ce contează pentru etapa a 20-a a Ligii Naţionale.</p>

 

Înaintea disputării acestei partide, formaţia clujeană se afla pe locul cinci în clasament cu 24 de puncte, în timp ce sucevenii sunt cu o treaptă mai sus şi au acumulat 26 de puncte.


Întâlnirea se va disputa la Suceava. În tur, bucovinenii s-au impus chiar la Cluj, la limită, cu 20-19.

Meciul are o miză foarte mare, pentru ambele echipe. Clujenii vor să obţină participarea în cupele europene, acesta fiind unul dintre obiectivele pe termen mediu şi lung, declarat încă de la promovarea în Liga Naţională. „Este un meci care poate schimba clasamentul. Va fi un joc de cupă europeană, deoarece echipa care va învinge îşi va asigura în proporţie de 80% participarea în cupele europene în sezonul următor“, a declarat Mihai Tritean, managerul formaţiei „U“ Transilvania Cluj.


Meciul dintre Bucovina şi „U“ Transilvania va avea loc de la ora 19.20, în Sala LPS din Suceava şi va fi transmis în direct de postul de televiziune Digi Sport. Arbitrii întâlnirii vor fi bucureştenii Manea şi Iliescu. Formaţia clujeană are un program dificil, în ultimele etape urmând să întâlnească echipe clasate în prima jumătatea a clasamentului, cu care se luptă direct pentru participarea în cupele europene, precum HC Odorhei, CSM Satu Mare, Ştiinţa Bacău şi UCM Reşiţa.

În primul meci al etapei a 20-a a Ligii Naţionale, Steaua Bucureşti a pierdut pe propriul teren în faţa formaţiei CSM Satu Mare, cu 33-36.

Ultimele Stiri
abonare newsletter