Sport

Meci fără miză pentru CFR

<p><img src="documente/stories/04_aprilie/22_ziua/11 cfr vaslui.jpg" border="0" style="float: left; margin: 5px;" />Campioana CFR va primi mâine vizita formaţiei FC Vaslui, într-un meci din cadrul etapei a 28-a a Ligii 1.</p> <p />

 

„Feroviarii“ se vor duela înainte de Paşte cu FC Vaslui, una dintre pretendentele la titlu în acest sezon.


 

CFR Cluj trece prin cea mai slabă perioadă din ultimii ani, aflându-se la mijlocul clasamentului Ligii 1, fără şanse reale de calificare în cupele europene. Elevii lui Alin Minteuan vor întâlni mâine una dintre cele mai puternice echipe ale campionatului, moldovenii de la FC Vaslui. Pentru echipa din Gruia, meciul va conta doar pentru onoare, în timp ce pentru vasluieni are o importanţă deosebită, deoarece se luptă pentru câştigarea campionatului cu Oţelul Galaţi şi Poli Timişoara.


 

Cum stau cu moralul cele două echipe?


 

Antrenorul lui FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat înainte de meciul cu CFR Cluj că îşi doreşte ca echipa sa să învingă în Gruia, pentru că numai aşa va dovedi că este o candidată importantă la câştigarea campionatului. „Ne dorim mult o victorie, însă vom întâlni echipa campioană la ea acasă, dar o echipă pe care în tur am învins-o cu 5-3. Sunt convins că ei îşi doresc revanşa şi ne aşteaptă un meci greu, dar elevii mei vor da totul pe teren pentru a obţine victoria. Acest meci va fi extrem de greu, pentru că CFR este o echipă foarte puternică. Dacă batem la Cluj, vom deveni o candidată serioasă la câştigarea campionatului“, a declarat înainte de meci Viorel Hizo.


Tabăra „feroviară“ nu este prea optimistă, în urma rezultatelor slabe înregistrate. „Alb-vişiniii“ vor însă să se reabiliteze în faţa suporterilor şi a conducerii cu o victorie în acest meci cu FC Vaslui. „Rezultatele din acest sezon au fost mai slabe decât speram cu toţii, dar noi, jucătorii, putem schimba acest lucru dacă ne ajutăm între noi. Un rezultat pozitiv în meciul cu FC Vaslui ne va aduce puncte în clasament şi sărbători mai fericite“, a declarat portarul Mihai Mincă, cel care a debutat pentru CFR în meciul cu FC Braşov din ultima etapă, încheiat la egalitate, 2-2.

De la FC Vaslui vor lipsi Milanov şi Raul Costin, suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene.


 

Arbitrează Robert Dumitru

 

Meciul dintre CFR Cluj şi FC Vaslui va fi condus de o brigadă formată din centralul Robert Dumitru (din Braşov) şi tuşierii Eduard Dumitrescu (Piteşti) şi Marius Nicoară (Băile Herculane), în timp ce rezervă va fi Lucian Rusandu din Sfântu Gheorghe, iar observatori Gheorghe Moise (Bucureşti) şi Romeo Pascu (Braşov).

Partida se va disputa pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“, de la ora 14 şi va fi transmisă în direct de Antena 1.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter