Sport

Dan Petrescu, încrezător înaintea meciului cu Randers: „Avem 90% șanse să ne calificăm”

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, este încrezător înaintea meciului cu Randers din Europa Conference League.

Dan Petrescu, încrezător înaintea meciului cu Randers: „Avem 90% șanse să ne caliifcăm” Dan Petrescu, încrezător înaintea meciului cu Randers: „Avem 90% șanse să ne caliifcăm”

 

CFR Cluj se va duela joi cu Randers  în Europa Conference League, într-o partidă extrem de importantă pentru  viitorul lui Dan Petrescu și al echipei.  Campioana României are nevoie de o victorie în duelul cu formația daneză pentru a mai spera la calificarea în primăvara europeană.


„Dacă avem șanse matematice, trebuie să încercăm. Suntem conștienți că locul 3 din Danemarca este o echipă bună, are un joc excelent. Dacă vom câștiga 6 puncte, 90% șanse să ne calificăm de pe locul 2”, a spus Dan Petrescu.

Antrenorul lui CFR Cluj este mulțumit de modul în care arată în acest moment echipa și are încredere că AZ Alkmaar va obține două victorii în ultimele etape din Conference League.


„Fizic arătăm foarte bine, de mult nu am mai arătat aşa de bine şi asta îmi dă speranţe pentru viitor. Din fericire mai avem şanse. Dacă vom câştiga următoarele două meciuri rămânem în viaţă, dacă le vom câştiga nu aveam cum să nu ne calificăm. Normal că Alkmaar va juca următoarele două meciuri să le câştige, am vorbit şi cu antrenorul ei, merg să câştige”, a adăugat Petrescu.

Randers - CFR Cluj este programat joi, de la ora 22:00 în Europa Conference League. CFR Cluj are un singur punct obținut în Grupa D, fiind pe locul patru. AZ Alkmaar conduce în clasamentul cu 10 puncte, fiind urmată de Jablonec cu 5 și Randers 4.

CITEȘTE ȘI:

CFR CLUJ a învins nou-promovata Craiovei cu scorul de 2-0: „Le-am transmis un mesaj băieților, ei s-au culcat pe-o ureche”

Dan Petrescu a refuzat să preia echipa națională a României: „Am vorbit cu el și ne-a refuzat! CFR Cluj nu ne-a cerut bani”

Ultimele Stiri
abonare newsletter