O masă tradițională de Revelion poate să conțină până la 243 de aditivi alimentari, aproape 290 de grame de zahăr și peste 45 de grame de sare, potrivit unei analize recente.
Rețetă pentru cel mai bun cozonac de post cu nucă, cacao și stafide. Află cum să pregătești cel mai bun cozonac de post, fără lactoză și să-ți surprinzi invitații.
Un studiu recent făcut de InfoCons pe zece mărci populare de cozonaci cu nucă și cacao din România dezvăluie informații îngrijorătoare pentru consumatori.
De sărbători, cozonacul este nelipsit de pe mesele românilor, fie că este făcut în casă, fie că este cumpărat din comerț. Însă, voi știați câte zile rezistă acesta în frigider? Dacă se depășește o anumită perioadă, atunci produsul ar putea să nu mai fie la fel de proaspăt și bun de consumat.
Rețetă pentru cel mai bun cozonac de post cu nucă, cacao și stafide. Află cum să pregătești cel mai bun cozonac de post, fără lactoză și să-ți surprinzi invitații.