Un studiu recent făcut de InfoCons pe zece mărci populare de cozonaci cu nucă și cacao din România dezvăluie informații îngrijorătoare pentru consumatori.
Produsele vegetale tip burger sau gyros, vândute în marile lanțuri de restaurante fast-food, conțin numeroși aditivi alimentari și cantități semnificative de sare și grăsimi, chiar dacă sunt promovate ca alternative pentru perioada postului.
Cele mai multe sortimente de cafea din supermarket-uri nu conțin decât o cantitate infimă de cafea, atrage atenția InfoCosns.
Energizantele conțin numeroase E-uri, dar și cantități mari de zahăr, despre care deseori consumatorii nu sunt informați corect.
Masa de Paşte este întotdeauna îmbelşugată, însă aceasta poate ajunge să conţină până la 163 de E-uri (aditivi alimentari), 208,6 grame de zahăr şi 31,6 grame de sare.
Bomboanele de ciocolată, pralinele și trufele care se oferă cadou de Ziua Îndrăgostiților au până la 10 E-uri, iar zahărul este ingredientul de bază.
Alertă InfoCons! Au fost găsite produse de muștar cu până la 6 E-uri, cu doar 10% boabe de muștar și până la 6.5 grame de sare.
Inghetata toxica: semnele care iti arata ca inghetata pe care urmeaza sa o consumi este toxica. La ce trebuie sa te uiti.