Toxiinfecțiile alimentare sunt o experiență neplăcută pe care milioane de oameni o trăiesc anual în întreaga lume.
Clătirea orezului înainte de a-l găti este o etapă esențială. Dar v-ați întrebat vreodată la ce ajută, de fapt, clătirea orezului în apă rece?
Legumele și fructele sunt esențiale pentru o dietă sănătoasă, însă este important să cunoaștem că există legume periculoase pentru consum atunci când nu sunt gătite corect. Află care sunt acestea și cum poți să eviți riscurile asociate.
Fiecare zi este specială şi merită celebrată, mai ales atunci când există motive în plus în calendar. Ziua de 20 septembrie este dedicată unui preparat culinar iubit de mulți dintre noi și anume orezul prăjit.
Mai multe magazine mari din Cluj au rămas cu rafturile goale la produsele de bază (făină, zahăr, pâine).
Iată o listă cu 5 alimente care devin toxice dacă sunt reîncălzite. Evită să mai faci acest lucru.
Ciorbă de perișoare este una dintre ciorbele preferate ale românilor. Rețeta de ciorbă de perioșoare diferă de la zonă la zonă, dar este prin cele mai apreciate din gastronomia românilor.
Orezul este una dintre cele mâncărurile preferate ale românilor, fiind o garnitură excelentă pentru carne, ușor de preparat și gustos. Însă ce nu știu mulți este că orezul conține o substanță care îl face toxic.