Timp Liber

Spectacole de circ contemporan în Parcul Feroviarilor. Evenimente și ateliere pentru toate vârstele.

Parcul Feroviarilor, un veritabil colț de natură din inima Clujului, a devenit în acest sfârșit de săptămână epicentrul bucuriei și spectacolului.

Parcul Feroviarilor, plin de distracție și evenimente pentru toate vârstele | Foto: Emil Boc - Facebook Parcul Feroviarilor, plin de distracție și evenimente pentru toate vârstele | Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Până duminică, 25 august, are loc ediția a doua a Cluj Circus Days. Pe parcursul festivalului, publicul va putea explora o varietate de ateliere interactive, de la jonglerie și acrobații, până la echilibristică și slackline.

 


Ediția din acest an s-a concentrat pe implicarea activă a participanților printr-o gamă variată de ateliere creative. Artiștii invitați în ultima zi de festival, vor susține atât spectacole, cât și ateliere interactive, oferind participanților ocazia de a explora tehnicile lor și de a-i cunoaște personal. Fie că ești începător sau ai experiență în arta circului, vei găsi oportunități de a învăța și de a-ți dezvolta abilitățile într-un mediu prietenos și colaborativ.

„Parcul Feroviarilor, plin de voie bună la Cluj Circus Days. Evenimentele continuă și astăzi în acest parc.
Parcul Feroviarilor oferă clujenilor 5 hectare de spațiu verde, zona fiind reabilitată cu fonduri europene și gândită pentru funcțiuni cât mai diverse - sport, recreere, zone de evenimente, zone de joacă etc.
La acest sfârșit de săptămână, în parc are loc Cluj Circus Days 2024 - primul festival de circ contemporan din România, aflat la a 2-a ediție. Evenimentul este organizat de Circus Fairies și sprijinit de AFCN - Administrația Fondului Cultural Național”, a transmis edilul.


Programul zilei de duminică, 25 august 2024:

  • 10:00 – 18:00 – Continuă atelierele interactive: jonglerie, acrobație, monociclu, mini-biciclete și multe altele
  • 18:30 – „Toss-Up Final” – Moment colectiv cu artiști și participanți, încheierea festivalului

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Parcul Feroviarilor s-a deschis oficial. Emil Boc: „Vă invităm la plimbare”

Atunci și acum. Parcul Feroviarilor, un Prater al Clujului! Găzduia carnavaluri și show-uri, dar și o mocăniță - FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter