Timp Liber

Cele mai frumoase și pline de magie mesaje de Crăciun 2021 și Anul Nou 2022 pe care să le trimiți celor dragi

Cele mai frumoase și pline de magie mesaje de Crăciun 2021 și Anul Nou 2022. Ce mesaje poți să le trimiți celor dragi în pragul sărbătorilor de iarnă.

Cele mai frumoase și pline de magie mesaje de Crăciun 2021 și Anul Nou 2022 pe care să le trimiți celor dragi Cele mai frumoase și pline de magie mesaje de Crăciun 2021 și Anul Nou 2022 pe care să le trimiți celor dragi

 

 


Crăciunul și Anul Nou ne bat la ușă și vrem să îi surprindem pe apropiați cu mesaje frumoase și pline de magie. Noi vă prezentăm câteva mesaje și urări care le vor face celor dragi seara mult mai frumoasă.

Cele mai frumoase și pline de magie mesaje de Crăciun 2021

„Fie ca acest Crăciun să fie unul luminos, să îţi mângâie sufletul, să îţi aducă bucurii şi prosperitate, fericire şi noroc, cadouri sub brad şi persoanele dragi aproape!”


„Să ai parte de cele mai fericite sărbători din viaţa ta alături de cei dragi inimii tale! Te îmbrăţişez şi îţi transmit toată dragostea şi gândurile mele cele mai frumoase de Crăciun.”

„Strălucirea Crăciunului să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să oglindească lumina caldă a lumânărilor aprinse în seara de Ajun. Crăciun Fericit!”


„Chiar dacă a fost un an mai dificil îți doresc să ai parte de cele mai fericite sărbători din viaţa ta! Te îmbrăţişez şi îţi transmit toată dragostea şi gândurile mele cele mai frumoase de Crăciun. ”

„ Cel mai frumos cadou pe care ți-l poate aduce acest Crăciun este o familie fericită și prieteni dragi aproape. Îți doresc sărbători de vis alături de cei dragi! ”


„Să ai un Crăciun Fericit și să trăiești în sărbătoare și distracție, să îți miroasă a brad în casă și a bani în buzunare! Multă sănătate și fericire.”

„Ai văzut vreun ren maro sau un spiriduș în bleu? Să ai un Crăciun de invidiat, multă sănătate, la mulți ani, dar mai ales la mulți bani!”


„Fie ca magia Crăciunului să îți aducă momente de iubire, bucurie și multă sănătate. Crăciun Fericit!”

„Îți transmit cele mai calde gânduri și cele mai frumoase urări pentru Crăciun. Să ai parte de cele mai frumoase și magice clipe alături de cei dragi!”

„Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite și multe reușite! Învaţă să visezi, păşeşte dincolo de real, Crăciunul face minuni. Crăciun Fericit!”

 

CITEȘTE ȘI:

Rețetă pentru cei mai buni cârnați pentru Crăciun. Cum să pregătești cârnați ca la bunica acasă

Cea mai sănătoasă mâncare de Crăciun, care nu îngrașă. Este o sursă de proteine și are puține calorii

 

Cele mai frumoase și pline de magie mesaje de Anul Nou 2022

„Gândurile bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! Fie ca anul 2022 să fie de o mie de ori mai bun decât cel care se termina acuma. ”

„Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2021, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări calde şi îţi urez un An Nou Fericit plin de reușite.”

„Te trezești cu vizitatori. Lovește în uşă, lovește în geam. Cine este? Ai ghicit, noul an! ”

„ Fie ca toate visele pe care le gândești în aceste zile magice să se împlinescă şi să îți aducă bucurie în inimă, iar în casă fericire şi belşug. Un An Nou plin de bucurie și magie!”

„Lasă lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să îți lumineze sufletul și viața. Fie ca anul 2022 să îți aducă sănătate, iubire și multă pace în suflet.”

„ În contul tău cu numărul 2022 la Banca Fericirii am depus 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste şi bucurii! Îți doresc ca Noul An să te găsească de o mie de ori mai fericit și plin de viață. ”

„ Multă sănătate şi la mulți ani pentru Noul An, să ai mai mulţi bani decât duşmani.”

„ Pentru anul 2022 îţi doresc pace în suflet, bucurie fără limite, sănătate cât cuprinde şi săruturi o mie. La mulți ani și multă sănătate!”

„ Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii și în anul 2022. La mulți ani și să ne auzim cu bine în Noul An ce așteaptă să vină!”

„Meteorologii anunță pentru Anul Nou 2022 cod roșu de multă sănătate și șanse de 99% de ploaie cu bucurie și reușite. Această avertizare este valabilă 365 de zile. La mulți ani!”

 

CITEȘTE ȘI:

Rețetă pentru cea mai bună salată de boeuf. Mâncarea ce nu poate să lipsească de pe masa de Crăciun

Când se împodobește bradul de Crăciun. Obiceiuri și superstiții de sărbători

Tradiții și superstiții de Crăciun. Ce nu e bine să faci pe 25 decembrie

Ultimele Stiri
abonare newsletter