Actualitate

Vineri a fost „Ziua Porţilor Deschise la Poliţia Clujeană”

<p><img src="documente/stories/2012/03_martie/26/03-ziua politiei piata unirii _sc_04.jpg" border="0" align="right" />La aniversarea a 190 de ani de la înființarea instituției, Poliția clujeană a organizat vineri, 23 martie, momentul aniversar „Ziua Poliției Române. Evenimentul a fost marcat prin desfăşurarea mai multor activităţi pe platoul din Piaţa Unirii a municipiului Cluj-Napoca.</p>

 

Prin acest program, Serviciul Criminalistic a făcut o serie de demonstraţii specifice, precum prelevarea urmelor și prezentarea laboratorul criminalistic mobil.

Agenții de la Serviciul Poliţiei Rutiere au prezentat un echipaj de poliţie dotat cu aparat radar şi a unei motociclete din dotarea poliţiei rutiere.

La rândul său, Serviciul de Intervenţie Rapidă a realizat prezentarea echipamentelor din dotare şi a câinilor poliţişti, iar Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii a „lucrat” la stabilirea şi marcarea circuitului pentru maşinuţele electrice, supravegherea copiilor care au condus acele maşinuţe, apoi au distribuit materiale cu caracter preventiv și au confecţionat un „Permis de bun pieton”, precum și un „Permis de conducere” pentru copiii prezenţi la eveniment.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter