Actualitate

Bărbat lovit de maşină, pe strada Plevnei din Cluj-Napoca. Victima, transportată la spital.

Un bărbat a fost transportat la spital după ce a fost lovit de o maşină, sâmbătă dimineaţa, 7 septembrie, pe strada Plevnei din Cluj-Napoca.

Bărbat lovit de maşină, pe strada Plevnei din Cluj-Napoca | Foto: Vasile Drăgunoiu/Mathe Levente – INFO TRAFIC jud. CLUJ – grup Facebook Bărbat lovit de maşină, pe strada Plevnei din Cluj-Napoca | Foto: Vasile Drăgunoiu/Mathe Levente – INFO TRAFIC jud. CLUJ – grup Facebook

 

 


Un bărbat a fost transportat la spital după ce a fost lovit de o maşină, sâmbătă dimineaţa, 7 septembrie, pe strada Plevnei din Cluj-Napoca.

 


„La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 08.30, pe strada Plevnei din Cluj-Napoca a fost raportat un accident de circulație. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, un bărbat, de 46 de ani, ar fi accidentat cu autoturismul un bărbat, de 77 de ani, aflat în traversarea părții carosabile pe trecerea pentru pietoni. Ambii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Bărbatul de 77 de ani a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital”, a transmis ISU Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat, lovit în plin de o mașină pe strada Aurel Vlaicu. A traversat strada prin loc nepermis. FOTO

Accident între trei mașini pe Bulevardul Muncii! Un bărbat a fost încarcerat în mașină. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter