Actualitate

Emoționant! După 20 de ani, Emil Boc oficiază căsătoria unei tinere care l-a inspirat în prima zi de mandat. VIDEO

Primarul Emil Boc a avut parte de un moment emoționant la oficierea căsătoriilor, când a celebrat iubirea unei tinere pe care a întâlnit-o acum 2 decenii, în prima zi a mandatului său.

După 20 de ani, Emil Boc oficiază căsătoria unei tinere care l-a inspirat în prima lui zi de mandat| Foto: Emil Boc - Facebook După 20 de ani, Emil Boc oficiază căsătoria unei tinere care l-a inspirat în prima lui zi de mandat| Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Sâmbătă, 12 octombrie, primarul Emil Boc a avut parte de un moment emoționant la oficierea căsătoriilor, când a celebrat iubirea unei tinere pe care a întâlnit-o acum 20 de ani, în prima zi a mandatului său. 

 


Edilul a împărtășit bucuria acestei întâlniri speciale, aducându-și aminte de începuturile sale în funcția de primar.

Tânăra tocmai aflase că a promovat examenul de intrare în clasa a V-a la Școala Racoviță, iar spontaneitatea și determinarea ei l-au impresionat profund.


„După 20 de ani! - Moment inedit și emoționant la oficierea căsătoriilor de sambătă.
Am avut plăcerea să oficiez căsătoria unei domnișoare pe care am întâlnit-o pe stradă, împreună cu mama ei, acum 20 de ani, în prima zi a mandatului meu primar, în iunie 2004
Domnișoara tocmai aflase în acea zi ca a promovat examenul de intrare în clasa a V-a la Racoviță. Îmi amintesc ca m-a impresionat spontaneitatea ei și mesajul transmis: «să îi facem pe oameni să nu mai arunce gunoaie pe stradă!»
După 20 de ani ne-am revăzut cu bucurie și lacrimi în ochi! Casă de piatră, familie minunată!”, a transmis Emil Boc.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc, despre Inteligența Artificială: „Poate fi folosită pentru lucruri bune sau pentru lucruri mai puțin bune”

„Promenada Inimilor”, pe noile trasee de pe malul Someșului. Emil Boc: „O viață sănătoasă se construiește în fiecare zi”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter