Educație

Admitere la UMF Cluj. Peste 1.000 de locuri, scoase la concurs.

Admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu". Peste 1.000 de locuri, scoase la concurs.

Admitere la UMF Cluj. Peste 1.000 de locuri, scoase la concurs | Foto: UMF Cluj Admitere la UMF Cluj. Peste 1.000 de locuri, scoase la concurs | Foto: UMF Cluj

 

 


Universitatea de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" scoate la concurs, la programele de studii de licență în limba română, 1.155 de locuri, iar 750 de locuri sunt la buget și 405 locuri la taxă.

 


Potrivit reprezentanţilor UMF Cluj, dintre acestea, 420 de locuri sunt la programul de studiu Medicină, 100 de locuri la Medicină Dentară și 80 la Farmacie.

De asemenea, la Asistență Medicală Generală sunt scoase la concurs 200 de locuri la Cluj-Napoca și 60 de locuri la extensia din Baia Mare, la Balneo-fiziokinetoterapie şi Recuperare 95 de locuri, iar la Radiologie și Imagistică, Tehnică Dentară, Nutriție și Dietetică, respectiv Cosmetică medicală și Tehnologia produsului cosmetic, câte 50 de locuri.


Înscrieri la concurs de admitere între 1-18 iulie

Reprezentanţii UMF Cluj au anunţat că înscrierile la concursul de admitere se vor desfăşura între 1-18 iulie. 

„Înscrierile la concursul de admitere se vor desfășura în perioada 1-18 iulie, iar examenul de admitere va avea loc în data de 21 iulie. Dacă v-ați hotărât să urmați unul dintre programele de studii ale universității noastre, puteți consulta oferta educațională pentru anul universitar 2024 – 2025, aici", au transmis reprezentanţii UMF Cluj


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Viitorii studenți la UMF Cluj și-au testat cunoștințele la simularea examenului de admitere. Peste 1.400 de persoane au fost prezente.

Peste 1.200 de vizitatori au trecut pragul Muzeului Școlii Medicale Clujene din cadrul UMF „Iuliu Hațieganu”. „Ecorșeul” realizat de Constantin Brâncuși, printre exponate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter